Eleganţă, rafinament, dărnicie la Balul Kiwanis
Foto: Foto: Sorin Pană

Eleganţă, rafinament, dărnicie la Balul Kiwanis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mâine, la sediul „Vieţii libere”, vor fi desemnaţi bursierii clubului caritabil gălăţean

Cea de-a 16-a ediţie a Balului Kiwanis – eveniment ce nu lipseşte din peisajul sărbătorilor de iarnă – s-a desfăşurat recent, ocazie cu care membrele clubului din Galaţi au strâns în jur de 30.000 de lei pentru acordarea burselor pe anul 2012 dar şi pentru alte acţiuni de ajutorare a copiilor aflaţi în diferite nevoi. Aşa cum s-au obişnuit de la ediţiile anterioare, cei peste 200 de invitaţi au fost răsfăţaţi de doamnele kiwaniene cu un program susţinut de Maria Cristina Crăciun şi tenorul angajat al Operei Române, Răzvan Săraru – şi el fost bursier kiwanis. De asemenea, a avut loc şi o prezentare a colecţiei de modă a Ioanei David şi tombola de tablouri.

„Ajutaţi la eliminarea tetanosului”

Despre realizările pe 2011 şi planurile pentru anul următor a vorbit preşedinta Clubului Kiwanis, Viorica Macovei: „Am reuşit să oferim 30 de burse anul acesta şi sperăm ca şi în 2012 să putem ajuta măcar tot  atâţia elevi de excepţie, dar cu posibilităţi materiale reduse. De asemenea, am reuşit să oferim cadouri pentru 80 de copii fără familii din centrele de plasament, dar şi o zi de neuitat pentru copiii din Lieşti ai căror părinţi  sunt plecaţi  în străinătate, pe care i-am adus la Galaţi  la o sală de joacă.

De asemenea, ne propunem să ne raliem la campania derulată pe plan internaţional de cei peste 600.000 de membri Kiwanis în colaborare cu UNICEF, cea de a elimina tetanosul maternal. Anual, mor la naştere 60.000 de copii din cauza tetanosului. Vaccinarea pentru un copil costă 2 euro. Fiecare dintre noi ar putea salva cu uşurinţă un  bebeluş de la moarte. Oricine doreşte ni se poate alătura în această campanie”, a spus în deschiderea balului Viorica Macovei.

Mâine, începând cu ora 18.00, la sediul „Vieţii libere” inimoasele kiwaniene vor desemna bursierii anului 2012.

Citit 2562 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2011 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.