Miss Universitas 2011 este din Galaţi

Miss Universitas 2011 este din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristina Tcacenco – frumoasa moldoveancă adoptată de 13 ani de Galaţi  - a mai câştigat recent un titlu. Ea este Miss Universitas 2011, în urma competiţiei organizate de Casa de Cultură a Studenţilor din Ploieşti la care au participat 32 de studente din toată ţara. De la Galaţi, de la Agenţia aQua models, care aparţine Casei de Cultură a Studenţilor, au participat două candidate – Cristina Tcacenco, studentă în anul I la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, şi Angela Moldovanu, de la Facultatea de Arte.

Juriul a ales s-o încoroneze  pe Cristina Tcacenco, care are mai multă experienţă în domeniul acestui gen de competiţii. Reamintim că ea a câştigat mai multe premii, printre care cel mai important  este locul al III-lea la secţiunea Best Body Award, la concursul internaţional “Miss Bikini International”, desfăşurat în septembrie la Qingdao, China, unde a concurat alături de 73 de fete din tot atâtea ţări.

Alături de Cristina Tcacenco, frumoasa moldoveancă de numai 19 ani, posesoare a unor dimensiuni de vis (1,76, 55 de kilograme, 86/60/90), titlul de Miss Universitas a mai fost cucerit, în ultimii ani, şi de alte modele de la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi – Dana Muscă (în 2007) şi Ana Veleşco (în 2008).

Citit 2543 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2011 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.