Oana Mizil: Eu şi Marian Vanghelie suntem doi oameni care se iubesc

Oana Mizil: Eu şi Marian Vanghelie suntem doi oameni care se iubesc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD Oana Mizil scrie, într-o postare pe blogul său, că ea şi Marian Vanghelie alcătuiesc acum un cuplu, fiind "doi oameni care se iubesc" şi cărora nu le este ruşine să recunoască acest lucru, deşi relaţia lor va rămâne una "discretă".

"Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă", scrie Oana Mizil într-o postare intitulată "Nimic altceva decât o «întâmplare» firească şi minunată".

Oana Mizil aminteşte că Marian Vanghelie a făcut public faptul că sunt împreună, iar ea îl susţine, chiar dacă a negat la un moment dat.

"Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume această relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o relaţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine. Trăim o «întâmplare» umană specială, dar atât de obişnuită, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei", relatează Oana Mizil.

Ea precizează că s-a separat de soţul său de la sfârşitul anului trecut, dar au rămas "foarte buni prieteni". "Este un om minunat, căruia îi datorez mult în devenirea mea. Va avea mereu un loc în sufletul meu", mai scrie Mizil despre soţul său.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marţi seară, că are o relaţie de dragoste cu deputatul PSD Oana Mizil, precizând că atât el, cât şi aceasta au încheiat relaţiile cu foştii lor parteneri de viaţă şi că se gândesc la "lucruri serioase".

Citit 1315 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.