Voce pentru două inimi - Dar de dragoste de la Alexandra Penciu (VIDEO)
Foto: Foto: Simona Andrei

Voce pentru două inimi - Dar de dragoste de la Alexandra Penciu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luaţi-vă în braţe iubitul sau iubita şi dansaţi pe ritmurile unei melodii pe măsura dragostei voastre. Poate fi cel mai necostisitor, mai romantic şi mai special cadou de Ziua Îndrăgostiţilor, zi care, nu-i aşa poate fi în fiecare zi. Iar dacă vreţi să vă surprindeţi inima şi sufletul celui sau cele dragi cu o voce şi o piesă specială, mergeţi pe mâna noastră.

Tânăra artistă în vârstă de numai 16 ani, Alexandra Penciu, pe care o ţară întreagă a ascultat-o la „Vocea României” de la Pro Tv, le oferă tuturor îndrăgostiţilor cântecul „Valentine's Song”. Vocea şi pianul Alexandrei care au cucerit-o pe celebra Loredana Groza nu lipsesc nici din această piesă. Armonia clapelor albe şi negre împletită cu glasul Alexandrei sunt deja nota personală a interpretei. Clipul piesei îl constituie un colaj de fotografii superbe şi surprinzătoare realizate de Simona Andrei.
Deci stingeţi lumina, aprindeţi câteva lumânări parfumate, luaţi-vă iubitul sau iubita în braţe şi daţi play:O zi de vis vă dorim!

Citit 2007 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2012 11:43

7 comentarii

 • postat de EU
  Joi, 16 Februarie 2012 10:57
  Pe noi ortodocsii nu ne reprezinta valentine's day ! Este o "sarbatoare" pagana si comerciala ! Cand iubesti pe cineva nu iubesti doar intr-o zi anume !!! Sunt si eu tanara ...
  0
  0
  Raportează
 • postat de SPERANTA
  Miercuri, 15 Februarie 2012 10:44
  Bravo ALEXANDRA, o voce adevarata ,te-am urmarit si la VOCEA ROMANIEI fff frumos te felicit si te apreciez ,bafta mai departesi nu te uita in urma !!!! SUCCES DEPLIN !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Observator
  Marți, 14 Februarie 2012 15:16
  Nu inteleg de ce tinerii nostri nu mai canta in limba materna????!!!!!!!!Limba romana este foarte placuta in cantat!!!Toti se ingramadesc sa cante in engleza!!:-((((((Treziti-va,fratilor,si promovati limba voastra materna,ati fi mai apreciati,cred eu!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ana
  Marți, 14 Februarie 2012 13:17
  Aceasta Alexandra Penciu are aere de mare vedeta dar e o mare ratata cu pretentii de diva ! Urata , sclifosita si cu multi piloni care o sustin! Mai lasa-ne cu vocea ta de 2 bani si cu aerele tale!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Elena Trandafir
  Marți, 14 Februarie 2012 12:16
  un cadou superb de Valentine's Day, din toate punctele de vedere !
  0
  0
  Raportează
 • postat de crenguta
  Marți, 14 Februarie 2012 12:12
  superba melodie...vreau acasa sa sarbatoresc!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pata
  Marți, 14 Februarie 2012 11:53
  Cu adevarat frumos...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.