Diseară, la Pro TV - Un tecucean în semifinala „Românii au Talent”

Diseară, la Pro TV - Un tecucean în semifinala „Românii au Talent”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*  Votaţi-l dacă doriţi să-l revedeţi pe Florin Limbovici făcând spectacol în marea Finală din 11 mai!

În această seară, de la ora 20.30, la Pro Tv reîncepe marea bătălie a talentelor. Printre cei 12 concurenţi care se vor înfrunta în cea de-a doua semifinală a concursului devenit fenomen naţional "Românii au talent" se află şi tecuceanul Florin Limbovici. Pro Tv garantează că vom avea parte de super-show şi că Florin va face o extraordinară demonstraţie de slackline, sportul echilibrului şi al concentrării.

La preselecţii, Florin Limbovici a sfidat incredibilul şi a reuşit să trezească admiraţia şi invidia celui mai afurisit membru al juriului, Mihai Petre. Cu o nonşalanţă fantastică şi un echilibru nemaipomenit, Florin a dansat pur şi simplu pe o chingă, suspendată în aer.

A visat la Legiunea Străină

Florin Limbovici are 34 de ani şi este alpinist utilitar în Bucureşti. S-a născut la Tecuci, pe 8 martie 1977 şi mai are trei fraţi mai mari. În afară de înot, a făcut mai toate sporturile, iar acum practică slackline şi căţăratul. Şi-a dorit mult să plece în Legiunea Străină, dar nu a reuşit din cauza vizelor necesare.

Dintre cei 12 concurenţi ai Semifinalei, doar trei vor ajunge în marea finală.

Cei care vor decide sunt atât publicul, cât şi juriul. În urma voturilor telespectatorilor, se va face un top patru al primilor clasaţi. Doi dintre ei vor merge direct în etapa următoare, iar juriul va alege încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile trei şi patru. Vinerea trecută, la prima semifinală a concursului devenit fenomen naţional doctoriţa Constanţa Cobzariu din Tecuci a fost la numai un vot distanţă de calificarea în marea Finală a supertalentelor din 11 mai. Nu rataţi deci spectacolul plin de adrenalină şi votaţi-l pe Florin Limbovici. Măcar el să ajungă în finală!

Citit 1391 ori Ultima modificare Joi, 12 Aprilie 2012 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.