Bal mascat, pe 26 octombrie, la Opera Naţională Bucureşti

Bal mascat, pe 26 octombrie, la Opera Naţională Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bal mascat va avea loc pe 26 octombrie, pentru a marca deschiderea stagiunii 2012-2013 a Operei Naţionale Bucureşti (ONB), iar fondurile obţinute din organizarea evenimentului vor fi folosite pentru susţinerea activităţilor ONB, potrivit unui comunicat al instituţiei de spectacole.

Organizatorii evenimentului spun că doresc ca acest bal mascat să devină în timp o adevărată tradiţie, marcând an de an, într-un mod aparte, deschiderea stagiunii primei scene lirice din ţara noastră.

Preluând modelul celebrelor baluri desfăşurate la Paris, Veneţia şi Sankt Petersburg, Balul Mascat de la Bucureşti este o ocazie excelentă de a aduce în foaierele Operei Naţionale Bucureşti atmosfera eleganţei, misterului, rafinamentului, dar şi a bunei dispoziţii caracteristice marilor evenimente de gen desfăşurate în perioada renascentistă în întreaga Europă.

Laitmotivul întregii seri va fi evident masca, ce va acoperi chipul fiecărui invitat, aceasta constituindu-se totodata în invitaţia de acces la acest eveniment special.

Fondurile obţinute din organizarea Balului Mascat de la Bucureşti vor fi utilizate pentru susţinerea activităţilor Operei Naţionale Bucureşti.

Maestrul de ceremonii al balului va fi o cunoscută personalitate a vieţii publice româneşti a cărui identitate va fi dezvăluită la sfârşitul evenimentului.

Balul, care va debuta la ora 21.00, va fi prefaţat, de la ora 18.00, de spectacolul-eveniment "Un Ballo in Maschera", de Giuseppe Verdi, cea mai recentă premieră a Operei Naţionale Bucureşti. Accesul la spectacol în zona VIP destinată exclusiv participanţilor la bal se face pe baza invitaţiei, fiind necesară o confirmare prealabilă a numărului de locuri solicitat.

Citit 1616 ori Ultima modificare Duminică, 23 Septembrie 2012 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.