VIDEO / Performanţă pentru gălăţeanul Florin Ristei. FreeStay în Finala Eurovision

VIDEO / Performanţă pentru gălăţeanul Florin Ristei. FreeStay în Finala Eurovision
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Explozie de tinereţe, energie, dezinvoltură şi talent pe scena primei semifinale a Eurovision România! FreeStay, adică proiectul de revenire a gălăţeanului Florin Ristei pe piaţa muzicală s-a calificat în Finala marii competiţii naţionale. Piesa "Criminal Mind" a reuşit să cucerească nu numai voturile publicului, dar şi juriul competiţiei naţionale. Performanţa este cu atât mai mare cu cât FreeStay a concurat cu artişti de talia Luminiţei Anghel şi a Nataliei Barbu.

Dacă prestaţia artistică a unora dintre concurenţi a lăsat de dorit, fie din cauza lipsei de experienţă, fie din cauza emoţiilor, Florin Ristei şi trupa lui s-au simţit pe scenă de parcă toată lumea era a lor. Şi au cântat impecabil, transmiţând mesajul piesei. "N-am mai avut aşa emoţii niciodată! Dar a fost mai bine decât ne aşteptam", ne-a mărturisit Florin a doua zi după succes.

„Ea este Dana, colega mea!”, a fredonat Oana Vlădescu, una dintre moderatoarele Eurovision, de îndată ce FreeStay a coborât de pe scenă şi şi-a făcut exploziv apariţia în Camera Verde. „A câştigat Eurovisionul în 2000 piesa aia!”, a intrat imediat în joc Florin Ristei. „Anul acesta, ne-am gândit, după 13 ani de Dana, e cazul să câştigăm cu altă piesă, nu?! Dacă votează cel puţin o Dana din ţară…”, a anticipat tânărul artist. Nu ştim câte Dane au votat, important este că FreeStay are drumul deschis către Malmö. Bravo Florine, fericitări FreeStay! Succes în finala din 9 martie!

Citit 1981 ori Ultima modificare Duminică, 24 Februarie 2013 22:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.