Ora de cocktail - Refresher

Ora de cocktail - Refresher
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu ştiu ce aţi făcut dumneavoastră de Mucenici, pe 9 martie, dar probabil există cititori care au respectat, sau măcar au încercat să respecte,  partea «lichidă» a sărbătorii şi anume consumarea celor 44 de pahare cu alcool.

Nu e o treabă uşoară, e chiar greu de dus la sfârşit un astfel de pariu cu tine. Dar dacă vrei să respecţi astfel de tradiţii nu folosi băuturi cu multe grade şi pahare mari. Astfel am ales pentru tine un shot foarte uşor «de digerat» şi plăcut la gust.

Refresher

Ingrediente: 2 măsuri (40 ml) Rom sau vodkă, o măsură (20 ml) lichior de pepene galben, o măsură fresh de lime, o măsură sirop de zahăr

Metoda: shake

Pahar: shot glass

Puneţi toate ingredientele într-un shaker, adăugaţi gheaţă pisată şi agitaţi shakerul până devine foarte rece. Turnaţi conţinutul acestuia în shot glass. Cantităţile ajung pentru vreo 4-5 shoturi.

Acest cocktail a fost consemnat de Dan Ghioc, bar manager, absolvent Absolut Akademi Sweden.

Petreceri de weekend

În această seară sunteţi aşteptaţi în Club Planet de DJ Kevin cu muzică bună şi multă şampanie la “Champagne Society Party”. Animatoarele vă vor da tonul la dans. Sâmbătă seară, ar fi bine să vă îmbrăcaţi în roşu pentru că DJ Keddy vă aşteaptă la «Red Party».

Cei care iubesc muzica veche sunt aşteptaţi duminică în Planet la o seară cu “old music”. MC Dani va fi cel care va avea grijă de play list.

Citit 932 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.