Spectacol la superlativ! Gălățeanul Momo, la un pas de finala „Românii au talent”
Foto: Foto: Pro Tv

Spectacol la superlativ!  Gălățeanul Momo, la un pas de finala „Românii au talent”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Doar două voturi, atât i-au lipsit balerinului gălăţean Momo Peter Sanno, pentru a se califica alături de colegii din Uninvented Theatre & Zero Gravity Dance în finala competiţiei „Românii au talet” * Şi el, şi tecuceanul Adrian Ilinca au făcut senzaţie vineri seara, la Pro Tv! 


 

Ultima semifinală a emisiunii „Românii au talent” a adus faţă în faţă un gălăţean şi un tecucean cu acelaşi har, de a dansa minunat, dar cu moduri de exprimare total diferite.

Tecuceanul Adrian Ilinca, în vârstă de 19 ani, venit special din Italia cu visul de a-şi clădi o carieră de dansator în România, a reuşit să ajungă „dat în urmărire generală pentru talent”, aşa cum scria pe prima pagină a ziarului cu care şi-a început numărul. Adrian s-a transformat din nou în robot şi a smuls ropote de aplauze din partea publicului. Şi juriul a fost impresionat! Andra a recunoscut că dansatorul este foarte talentat şi că a evoluat foarte mult de la preselecţii. „Pare că se joacă”, a apreciat Andi Moisescu dezinvoltura tecuceanului. Mihai Petre şi-ar fi dorit, însă, ceva mai mult: „de multe ori l-am văzut pe Adrian care imită un robot şi nu un robot care dansează”.

Poveste de dragoste

Momo şi colegii lui au transpus publicul într-o altă lume, cu un nou poem coregrafic: o splendidă poveste de dragoste între un om şi o sirenă. Deşi era doar o marionetă, sirena a părut vie şi a transmis emoţie. „Povestea voastră va fi valabilă de-acum într-o mie de ani. Vă felicit pentru talentul vostru”, le-a mărturisit Mihai Petre. „Sincer, mă mir că mai sunteţi aici. După părerea mea locul vostru ar fi la New York”, le-a spus Andi Moisescu. Replica lui Momo n-a întârziat: „Bucureştiul este un mic New York, este un oraş genial. Vrem să împărţim ceea ce facem şi cu cei de-acasă”.

Ultimul loc în marea finală a competiţiei i-a adus faţă în faţă pe Uninvented Theatre şi Trupa Florea, formată din artişti de circ care au sfidat pur şi simplu gravitaţia cu acrobaţiile lor. Deşi au recunoscut că nu poţi să compari „banane” cu „cârnaţi de casă”, Andi Moisescu şi Mihai Petre au decis că Trupa Florea trebuie să meargă în finală.

Adrian Ilinca şi Uninvented Theatre au dovedit, însă, cu prisosinţă, că au talent şi că pot face spectacol extraordinar!

 

 

 

Citit 2376 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Mai 2013 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.