"Marele Gatsby", lider în box office-ul românesc de weekend

"Marele Gatsby", lider în box office-ul românesc de weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filmul "Marele Gatsby", cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 848.649 de lei şi 39.542 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

Lungmetrajul, o nouă ecranizare a romanului scris de F. Scott Fitzgerald, a fost proiectat în premieră mondială în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, care se va încheia pe 26 mai.

Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasă şi plină de bogăţii a vecinului său, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o consideră fascinantă şi extravagantă. Curând, însă, Nick se trezeşte prins în universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia pândesc la tot pasul. Cadrele spectaculoase, costumele senzaţionale şi atmosfera romantică a anilor 1920 sunt susţinute cu realism de efectele 3D ale filmului şi interpretările excepţionale ale lui Leonardo DiCaprio, Toby Maguire, Carey Mulligan, Isla Fisher şi multor alţi actori extrem de talentaţi.

O altă premieră, "Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness", s-a clasat pe cel de-al doilea loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 659.789 de lei şi 28.161 de spectatori.

Citit 677 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2013 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.