Aida Parascan - marea câştigătoare a finalei "MasterChef"

Aida Parascan - marea câştigătoare a finalei "MasterChef"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aida Parascan este marea câştigătoare a finalei "MasterChef", care a fost difuzată marţi seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro, după ce a încântat juriul cu talentul său gastronomic.

La Pro TV, marţi seară, s-a dat lupta finală între cei şase finalişti rămaşi în joc pentru titlul de "MasterChef al României" - Ana Rotaru, Alexandru (Alex) Hora, Nicuşor Coroama, Mihai Toader, Maria Pop şi Aida Parascan. Seara a fost una plină de emoţie, suspans şi adrenalină, atât pentru concurenţi, cât şi pentru juriul format din Cătălin Scarlatescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, care a avut de luat o decizie foarte grea.

Aida Parascan, cel de-al doilea "MasterChef" al României, a fost desemnată câştigătoare de către cei trei juraţi în urma unei lupte strânse, în care s-a "duelat" în preparate cu Alex Hora (care s-a situat pe locul al doilea) şi Mihai Toader (locul al treilea), după ce Ana Rotaru, Maria Pop şi Nicuşor Coroama au fost eliminaţi în urma primelor probe ale marii finale a celui de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV.

Titlul de "MasterChef" a fost primit de Aida, deoarece "farfuriile ei au fost impecabile", după cum au spus juraţii.

Pe lângă faptul că a câştigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro, Aida a primit şi un curs de şase zile la Academia Barilla din Italia. De acelaşi curs va beneficia şi ocupantul locului al doilea, Alex Hora.

Citit 1473 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 09:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.