Maria Cristina Crăciun a cucerit ProTV-ul

Maria Cristina Crăciun a cucerit ProTV-ul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Micuţa artistă din Galaţi ar avea nevoie de un sponsor * Cine o ajută? *

Maria Cristina Crăciun, unul dintre copiii minune ai Galaţiului, a cucerit în ultimii ani nu numai juriile de la toate concursurile la care a participat, ci şi câţiva realizatori de emisiuni ale unor televiziuni din Bucureşti. Mai nou, Maria Crăciun a cucerit… televiziunea ProTv, în calitatea de invitată a  arhicunoscutei interprete de muzică uşoară Mirabela Dauer.

Chiar în timpul emisiunii, cunoscuţii ne-au sunat să ne împărtăşească bucuria de a vedea o gălăţeancă talentată, pe Maria Crăciun, la emisiunea de maximă audienţă „Happy Hour”, realizată de Cătălin Măruţă. Pe tot parcursul emisiunii, Maria noastră cu chip de înger şi cu voce aleasă a încântat auditoriul din platou şi din toată România. A fost prezentată drept „fiica cea mică a Mirabelei”. Ce să mai spunem de  „mămica” Mirabela Dauer, care era toată numai zâmbet şi admiraţie pentru Maria noastră.

Maria Cristina Crăciun ne-a mărturisit că a întâlnit-o pe Mirabela Dauer în 2006, la Festivalul - Concurs „Cerbul Copiilor”. A reîntâlnit-o la emisiunea „Vă amintiţi duminica!” a unei alte doamne a muzicii uşoare româneşti: Corina Chiriac. „Îi mulţumesc doamnei Mirabela Dauer că mi-a dat o şansă să cânt, ca invitată a dânsei, ne-a spus Maria. Ziua de la ProTv  rămâne pentru mine un moment de referinţă, pentru că e un dar ce vine de la o interpretă de mare valoare, la fel ca şi doamna Corina Chiriac”.

După succesul de la ProTv, Maria Cristina Crăciun a cântat sâmbăta trecută în Concertul „Forever” de la  Sala Palatului din Bucureşti, în faţa a peste 3.000 de spectatori. În paralel, când nu este la şcoală (este elevă în clasa a II-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi), Maria se pregăteşte pentru preselecţia de la Festivalul Mamaia Copiilor.  

Ne bucurăm pentru fiecare succes al Mariei Cristina Crăciun, cu atât mai mult cu cât fiecare apariţie a ei aduce în atenţie numele Galaţiului.  Ce frumos ar fi dacă am acorda mai multă atenţie acestor copii care vor ridica România de mâine.

Am fi şi mai bucuroşi dacă am găsi între gălăţeni un posibil sponsor care să o susţină măcar din când în când. Până la urmă, ajutarea unui copil talentat, cum este Maria Cristina Crăciun, este o formă de publicitate pentru orice agent economic. Şi cui nu i-ar plăcea să aibă drept imagine o asemenea minune de copil?

Citit 1934 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.