Mihai Paraschiv şi Andreea Toma, campionii dansului sportiv

Mihai Paraschiv şi Andreea Toma, campionii dansului sportiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De curând a avut loc la Bucureşti cel mai important concurs internaţional de dans sportiv organizat în ţara noastră – Dance Masters 2009. Concursul se află la a VI-a ediţie şi reuneşte în fiecare an cele mai bune perechi din lumea dansului sportiv.

Anul acesta, Clubul de Dans Sportiv Fantezia s-a prezentat la concurs cu două perechi (Mihai Paraschiv - Andreea Toma şi Raul Faliboga - Loredana Buţea) la open internaţional juniori I şi cu alte trei perechi la  concursul naţional.

La secţiunea  open internaţional juniori I tinerii de  la Fantezia au demonstrat încă o dată că au ceva de spus. Raul şi Loredana s-au clasat pe locul 15 la standard şi pe locul 21 la latino. Proaspeţi campioni naţionali  la secţiunea standard, Mihai şi Andreea, şi-au dovedit valoarea şi s-au clasat pe locul 2 la standard şi pe 3 la latino în concursul internaţional.

„Mihai şi Andreea au devenit campioni naţionali la Oradea, iar acum au arătat că sunt cea mai bună pereche din ţară. Ei au fost devansaţi doar de o pereche din Republica Moldova. Am mare încredere în ei şi sunt sigură că vor demonstra şi în continuare că sunt cei mai buni din ţară. Pentru asta este nevoie de multă muncă, dar şi de bani. Dacă şi problema banilor ar fi pe deplin rezolvată, atunci cei doi „fantezişti” vor fi de temut în orice competiţie internaţională”, ne-a mărturisit antrenoarea lor, Andreea Adam.

Vă reamintim că Mihai şi Andreea au câştigat concursul organizat la Oradea, ocupând locul I la secţiunea standard, dar şi locul II la secţiunea latino.

Toţi copiii de la Clubul de Dans Sportiv Fantezia merită aplauze, dar şi cât mai multă susţinere financiară din partea iubitorilor de dans.

Citit 1593 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.