Cântăreaţa Alexandra Stan iubeşte din nou

Cântăreaţa Alexandra Stan iubeşte din nou
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La două luni de când a fost bătută de fostul ei impresar şi iubit, Alexandra Stan iubeşte din nou. Cântăreaţa a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un tânăr, pe plaja din Mamaia. În acest timp, fostul ei partener îşi petrece din ce în ce mai mult timp alături de fosta soţie şi de băiatul lor. În urma conflictului dintre cei doi a rezultat doar un dosar de şantaj, vedeta refuzând să-l acuze pe fostul impresar de agresiune fizică…


Alexandra Stan pare să îşi fi revenit complet după trauma pricinuită de bătaia primită de la fostul ei iubit şi impresar, Marcel Prodan.

Cântăreaţa iubeşte, se pare, din nou, afişându-se în public alături de noul ei partener. Este vorba de un tânăr brunet cu care şi-a făcut apariţia pe plaja din Mamaia, în zorii zilei, unde au continuat distracţia după câteva ore petrecute în club.

Cei doi au fost filmaţi în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau cu patos. După o oră şi jumătate de dans şi gesturi tandre, Alexandra împreună cu iubitul ei şi cu doi prieteni au părăsit plaja şi s-au îndreptat spre un apartament din Constanţa într-un Matiz, o maşina mult prea modestă pentru notorietatea ei.

Interesant este că solistei nu i-a mai fost acum teamă să se afişeze în public fără boduyguard sau fără vărul ei, cel care a însoţit-o în ultima vreme mai peste tot.

"Întotdeauna e însoţită când iese din casă şi asta pentru că după acel eveniment (n.r. bătaia primită de la Marcel Prodan) a rămas cu şoc post traumatic, care are urmări asupra stării ei emoţionale şi e nevoie de cineva care să îi fie mereu alături. E vorba de membrii familiei", declara avocatul ei în urmă cu ceva timp.

În timp ce Alexandra îşi trăieşte clipa intens alături de noul ei partener, fostul ei iubit şi manager Marcel Prodan îşi petrece timpul alături de fosta lui soţie. Cei doi au fost fotografiaţi pe plaja din Mamaia alături de copilul lor.

Apropiaţii lui Prodan susţin că managerul are numai de suferit după incidentul violent cu Alexandra Stan. Este acum catalogat drept un bătăuş, şi-a stricat complet imaginea, deşi prietenii lui susţin că, în realitate, este un om paşnic.

“Indiferent câte lucruri bune a realizat în trecut, nimeni nu mai ţine cont de ele! Toţi îl văd ca pe unul care dă într-o femeie şi nu îşi poate controla reacţiile! Toţi îl ocolesc, inclusiv artistele tinere. Marcel este un băiat liniştit, nicidecum bărbatul violent pe care-l descrie lumea după conflictul cu Alexandra Stan!

E adevărat, nu trebuia să dea în ea, a fost cea mai mare greşeală! Însă să nu uite Alexandra că pentru ea şi-a lăsat soţia, copilul, a încercat să pună bani deoparte şi să o ţină departe de toate tentaţiile! Acum, plăteşte pentru tot şi, poate, nemeritat”, a declarat un apropiat de-al său.

Alexandra Stan a refuzat în mod ciudat să îl reclame pe Marcel Prodan la poliţie pentru agresiune fizică, în ciuda faptului că imaginile în care apărea învineţită la ochi au făcut înconjurul lumii.

Artista s-a mulţumit doar la a-l acuza de şantaj, acesta încercând să o intimideze şi să o forţeze să nu îi mai ceară datoria de 40.000 de euro din urma recentelor sale concerte.

Alexandra avea însă la dispoziţie 60 de zile să se răzgândească şi să depună plângere pentru agresiune fizică. Nu a făcut-o, iar termenul limită a fost depăşit. Prin urmare, Marcel Prodan are acum de rezolvat doar dosarul de şantaj, considerat însă de mulţi drept greu de probat.

Citit 1879 ori Ultima modificare Vineri, 16 August 2013 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.