Alina Sorescu, vacanţă romantică în mijlocul Mediteranei

Alina Sorescu, vacanţă romantică în mijlocul Mediteranei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au petrecut două săptămâni de vis în sudul Italiei, Malta şi Corsica, relaxându-se într-o vacanţă pe care o aşteptau de mult timp. Cei doi soţi s-au bucurat de cele mai frumoase peisaje mediteraneene, s-au plimbat cu maşina electrică, cu feribotul, cu iahtul şi au ajuns în locuri care i-au încărcat cu energie pozitivă....

Reporter: Bine v-aţi întors din vacanţă! Cum aţi petrecut?

Alina Sorescu: Bine v-am regăsit! Am avut un traseu interesant şi plănuit dinainte, chiar înainte de a şti că urmează să fim părinţi. Am aterizat la Roma, după care am ajuns la Napoli, locul perfect de unde să pleci în explorarea Coastei Amalfitane şi a insulei Capri. Aici mie mi-a plăcut cel mai mult! Privelişti incredibile, boemul stil italian, flori, muzică frumoasă peste tot…

Apoi, îmbarcaţi pe feribot, am ajuns în Sicilia, unde am fost plăcut impresionaţi de Taormina. Fiind aproape, am vrut să îi arăt şi lui Alexandru Malta, unde eu tocmai fusesem în iunie. Am fost la Grota Albastră din sudul insulei şi ne-am plimbat pe străduţele capitalei La Valletta, unde la fiecare pas mai descoperi câte ceva despre celebrii cavaleri ioaniţi.

Alexandru Ciucu: Locurile mele favorite din această vacanţă au fost Sardinia şi Corsica, unde am ajuns tot cu vasul. În Sardinia am fost fascinat de culorile Mediteranei de pe Costa Smeralda, pe care le-am explorat cu barca. Iar în Corsica am vizitat casa lui Napoleon Bonaparte din Ajaccio, dar am fost surprins de vegetaţie, de sălbăticia locurilor şi de priveliştile parcă nealterate de om.

Rep: Cum v-aţi petrecut mare partea a timpului, vizitând sau stând la plajă relaxaţi? Nu a fost un efort mare pentru tine, Alina, având în vedere că eşti însărcinată?

Alina: Eu nu am prea stat la plajă, pentru că nu este tocmai indicat în această perioadă, dar am vizitat multe locuri şi m-am odihnit mai mult, atunci când am simţit nevoia. Burtica nu era pronunţată, aşa că nu mi-a creat neplăceri, iar episoadele de rău şi de greaţă nu au fost foarte numeroase. Mă bucur că am avut până acum o sarcină destul de uşoară! Am încercat şi încerc în continuare să îmi ascult corpul şi să dorm mai mult când acesta mi-o cere, fără a face însă din sarcină o exagerare. Am fost răsfăţată de Alexandru şi de celălalt cuplu care ne-a însoţit, erau mereu atenţi la dorinţele mele... Îmi pare rău că nu am putut gusta fructele de mare, preferatele mele. Nu sunt printre alimentele recomandate în această perioadă.

Rep: La începutul sejurului a fost şi ziua Alinei. Cum aţi petrecut?

Alexandru Ciucu: Ziua Alinei ne-a prins în Sardinia, aşa că împreună cu prietenii cu care am fost plecaţi în această vacanţă am dus-o fără să ştie într-un loc superb pe malul marii, perfect integrat în peisajul stâncos al zonei… Am luat cina într-un decor romantic, iar la un moment dat DJ-ul, cu care vorbisem înainte, a pus melodia “Happy Birthday” şi noi împreună cu toţi ceilalţi turişti de pe terasă am început să-i cântăm “La mulţi ani” în engleză! (DJ-ul nu avea varianta în română…). Am comandat deserturile ei preferate în loc de tort şi mă bucur că am văzut-o fericită!

Rep: Ce cadou i-ai oferit?

Alexandru Ciucu: Un telefon Iphone 5 alb, pe care şi-l dorea foarte mult, pentru că poate face poze şi mai frumoase pentru pagina ei de Facebook.

Rep: Cu ce v-aţi deplasat?

Alina Sorescu: Am închiriat o maşină pentru a ne deplasa mai uşor. Ba chiar Alexandru a condus maşina normal în Malta, unde circulaţia se desfăşoară pe partea stângă a drumului după sistemul englez. A fost interesant! Şi tot în Malta ne-am plimbat şi cu un autovehicul electric de mici dimensiuni, mai precis pe străduţele capitalei, unde nu îţi este permis să circuli altfel…decât pe jos.

Rep: V-aţi plimbat şi cu iahtul?

Alina Sorescu: Da, l-am închiriat fără să ne avântăm însă prea departe. Alexandru şi-a perfecţionat tehnicile de a conduce ambarcaţiuni, având permis de barca, iar eu m-am simţit în siguranţă pentru că “skipper-ul” Alexandru era mereu atent la confortul meu!

Rep: Aţi făcut shopping pentru viitorul vostru copil?

Alina Sorescu: Am început să trag cu ochiul la vitrinele cu haine pentru copii, dar aştept să aflăm dacă va fi fetiţă sau băieţel pentru a începe cumpărăturile.

Sursa:agentiadepresamondena.ro

Citit 1744 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.