Elena Băsescu a născut, sâmbătă noapte, o fetiţă

Elena Băsescu a născut, sâmbătă noapte, o fetiţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, a născut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o fetiţă, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, în prezent atât mama, cât şi copilul fiind în stare bună, potrivit unor surse medicale citate de stirileprotv.ro. Naşterea a avut loc la ora 3.30, prin cezariană, fetiţa având o greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri.

Elena Băsescu a fost internată sâmbătă, în cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a spitalului, fiind în a 35-a săptămână a sarcinii.

Elena Băsescu posta, vineri, 30 august, pe Facebook: "Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa noastră: ziua când vom deveni părinţi. Pe amândoi emoţiile şi aşteptarea ne-au copleşit. Asta nu înseamnă că nu am apucat să desenăm pereţii din camera fetiţei noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică . A ajutat-o de zor pe pictoriţă. Sperăm că şi micuţei noastre o să-i placă…".

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelasi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama împlineşte un an de la căsătorie.

Citit 1160 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2013 10:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.