Pavel Stratan cântă la Galaţi

Pavel Stratan cântă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pavel Stratan, artistul basarabean devenit celebru după ce şi-a pus pe note amintirile copilăriei, vine la Galaţi sâmbătă, 2 noiembrie, începând cu ora 22,00, în Yoobi. El va susţine un concert în care va lansa şi cel mai nou album al său - „Amintiri din Copilărie volumul 4”, care conţine 12 piese, dintre care cinci sunt cântate alături de fiica sa, Cleopatra.

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970 în localitatea Niscai, raionul Călăraşi din Republica Moldova. A absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău. În 1977 cântă pentru prima oara în public, pe scena şcolii, iar în 1983 îşi compune primele versuri. Pasiunea sa nu s-a limitat numai la muzică, ci şi la iluzionism. Lansează în 2002 primul sau album “Amintiri din copilărie” în Chişinău, având un succes imens. Acest succes s-a datorat în special stilului sau unic. Materialul discografic ajunge pe piaţa românească în 2004.

Din concert nu vor lipsi piese celebre din repertoriul artistului, cum ar fi: “Eu beu”, “M-am născut de ziua mea”, “Du-du”, “Luluţa”, dar şi cântece incluse pe noul album.

Intrarea este 20 de lei de persoană.

Citit 1214 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2013 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.