Pentru că duminică sunt “Floriile” şi pentru că la Club Planet avem petrecere cubaneză, vă prezentăm un cocktail exotic, dar clasic pe navele de croazieră, un deliciu de altfel, aşa cum sugerează şi denumirea sa. Nu întâmplător decorul acestui cocktail este o orhidee.
Savurat în egală măsură şi de doamne şi de domni, fiind dulce, dar tare, rămâne o obţiune perfectă pentru after dinner, adică la club. Este vorba despre…
Havana Delight
Ingrediente: 4/10 rom (Havana), 3/10 lichior de cafea (Kahlua), 3/10 cremă de cocos, gheaţă pisată.
Mod de preparare: Puneţi toate ingredientele în blender împreună cu gheaţa pisată, porniţi şi aşteptaţi până obţineţi un amestec fin şi cremos, în lipsa blenderului folosiţi un shaker, dar agitaţi foarte bine şi strecuraţi aşchiile de gheaţă care se formează. Decoraţi cu orhidee şi serviţi într-un cocktail glass.
Această băutură o puteţi servi în Club Planet, cocktailul a fost făcut de Petru Chetraru, barman profesionist, şi consemnat de Dan Ghioc - bar manager, absolvent Absolut Akademi Sweden.