VIDEO / Gălăţeanul Florin Ristei a ajuns în finala X Factor
Foto: Foto: Antena 1

VIDEO / Gălăţeanul Florin Ristei a ajuns în finala X Factor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Delia îl vede deja va find câştigător al concursului de la Antena 1


Gălăţeanul Florin Ristei a trecut duminică seara cu brio de cele două etape ale semifinalei şi, bazându-se doar pe voturile publicului, a intrat în marea finală a concursului X Factor. Artistul a oferit două momente excepţionale aşa că nu e deloc de mirare că a fost ales între cele patru voci care se vor lupta duminica viitoare pentru podiumul concursului.

Super-duet al gălăţenilor

În prima etapă a semifinalei fiecare dintre cei şase concurenţi a susţinut un duet alături de o vedetă a muzicii. Şi dacă adversarii săi au cântat alături de Paula Seling, Luminiţa Anghel sau Cătălin Goia, Florin Ristei a avut-o drept parteneră de microfon pe gălăţeanca Lora. Florin a mărturisit că o cunoaşte pe Lora din Galaţi, încă de pe când avea doar 7-8 ani. „Mama lui l-a lăsat în grija mea. Acum o să le spun tuturor cum te duceam eu noaptea să faci pipi”, l-a făcut de… baftă vedeta. Îmbrăcată extrem de sexy, Lora a cântat excepţional alături de un Florin Ristei carismatic, plin de viaţă şi de voce, piesa „Somebody that I used to know”, dăruind telespectatorilor un duet de zile mari. „Îm place foarte mult atitudinea lui Ristei. În primul rând cântă foarte bine şi nu simte nevoia să înduioşeze pe nimeni”, a spus durul Cheloo. Dan Bittman a recunoscut că Ristei reprezintă o concurenţă serioasă şi chiar un pericol pentru concurenţii săi. După emoţiile prelungi ale unui voting, Ristei a fost salvat de public şi a trebuit să treacă de o nouă probă.

Zânele i-au purtat noroc

În cea de-a doua etapă a semifinalei, Florin a mizat pe un cântec câştigător – „Fairytale” cu care Alexander Rybak şi-a adjudecat trofeul Eurovision. La fel ca şi artistul care a lansat melodia, Florin Ristei a cântat şi la vioară, a zâmbit tot timpul, şi a recreat atmosfera unei poveşti cu zâne! „Ca X Factor să aibă sens anul acesta, Ristei trebuie să fie în finală!”, a exclamat cel mai dur jurat, Cheloo. Despre Delia, antrenoarea lui Florin trebuie să spunem că îl priveşte deja ca pe un câştigător al X Factor. Cert este că voturile publicului, pe care gălăţeanul l-a cucerit, l-au salvat pe Florin şi l-au trimis în marea finală.

Îi ţinem pumnii şi aşteptăm cu interes finala. Cei care vor decide cine va fi marele câştigător sunt telespectatorii, votând la numărul de telefon 1313.

Citit 1622 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2013 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.