VIDEO/ Publicul a votat şi a hotărât: Gălăţeanul Adrian Nour cântă în marea finală la „Vocea României”
Foto: Foto: Pro Tv

VIDEO/ Publicul a votat şi a hotărât: Gălăţeanul Adrian Nour cântă în marea finală la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun, artistul gălăţean Adrian Nour poate deveni „Vocea României” 


„Cel mai vesel „nour” e cel ce aduce lumina ce va să vină: Adrian Nour” cu o asemenea prezentare marca Pavel Bartoş, artistul gălăţean a intrat în scenă sâmbătă seara în semifinala concursului „Vocea României” de la Pro Tv. De data aceasta, lupta pentru proprii concurenţi fiind acerbă, membrii juriului şi-au cam arătat colţii înainte ca Adrian Nour să cânte. De exemplu, Marius Moga avea o dilemă: „Dacă ar fi să câştige Adrian Nour, ce album îi faci?”. Smiley avea însă răspunsul: „Albumul va fi un DVD cu tot cu show. Băiatul acesta merită să plătim bilet să-l vedem în concert”. 

Bucurie şi spectacol

A nins ca-n basme când Adrian Nour a cântat „Joy to the world”, prima sa piesă din concurs, pe care a transformat-o în veritabil show, iar la final, ca de obicei, Smiley şi Horia Brenciu, actualul şi fostul său antrenor, l-au aplaudat în picioare. „Adrian dragă, ce să spun, dacă data trecută ţi-am zis felicitări, acum trebuie s-o schimb: bra-vo!”. Loredana nu i-a găsit vreun cusur: „Ai atins toate notele cu graţie şi ca de fiecare dată faci spectacol, te felicit!”. „Bravo, mi-a plăcut!”, a mărturisit şi Marius Moga. „Recunosc că şi pe mine m-a surprins felul în care a cântat piesa asta şi cât de bine şi-a însuşit-o. În seara asta aţi mai cunoscut încă o latură a lui Adrian Nour. Bravo!”, s-a bucurat şi Smiley.

Magie adevărată

Acompaniat doar de o chitară şi un violoncel, Adrian Nour cântând „The Blower's Daughter” a oferit un moment magic! Horia Brenciu s-a simţit dator să-i strângă mâna lui Smiley, pentru această alegere, şi să-l invite pe Adrian în spectacolul său din luna martie, invitaţia fiind pe loc acceptată. Loredana a fost şi ea cucerită: „Superbă interpretare. Ca de obicei spui o poveste pe care o putem simţi fiecare în felul nostru”. Nici Moga n-a găsit vreun cusur: „Parcă s-a oprit timpul în loc. Eu cred că tu ai o sensibilitate aparte. Cu două instrumente pe scenă şi o voce e mare lucru să ţii un moment cap-coadă şi să nu se plictisească lumea ascultându-te. Bravo!”. „Mi se pare că omul acesta are o magie aparte. Ar trebui să încurajăm oamenii care au atât de multe de oferit”, a pus punctul pe „i” Smiley.

Publicul l-a vrut în finală

Calificarea în marea finală la „Vocea României” s-a făcut jumătate pe baza votului publicului, şi jumătate pe baza votului antrenorilor. Smiley le-a acordat 50-50 la sută ambilor săi participanţi, lăsând decizia pe seama publicului. Iar acesta i-a acordat lui Adrian Nour 67 la sută din voturi şi l-a trimis în finală. Aşadar, pe 26 decembrie, în a doua seară de Crăciun, de la ora 20,30 îl vom vedea pe Adrian Nour, alături de ceilalţi trei concurenţi, în marea finală la „Vocea României”. Adrian poate deveni „Vocea României”, dar numai cu voturile noastre!

Citit 1590 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2013 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.