În această seară, la Pro Tv - Votaţi Adrian Nour, în semifinală la „Vocea României”

În această seară, la Pro Tv - Votaţi Adrian Nour, în semifinală la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeni, ne aşteaptă un nou spectacol extraordinar, în această seară, la Pro Tv. De la ora 20,30, intră în scenă „Vocea României”! Artistul gălăţean Adrian Nour se află printre cele mai bune opt voci din sezonul al treilea al show-ului, care vor da totul pe scenă pentru a intra în marea finală a competiţiei. Sau, cum spunea Marius Moga, „concentraţia de talent e mai mare în fiecare echipă, iar concurenţa devine din ce în ce mai acerbă!”.

    Suntem siguri că Adrian va fi oferi propriul său spectacol, unic şi special, împletind actoria şi muzica, în marele spectacol de la „Vocea României”. Că e un artist total, din cap şi până-n picioare, nu mai încape nicio îndoială, doar Smiley, antrenorul care i-a dat şansa de a merge mai departe în concurs, a fost primul care a recunoscut-o! De la repetiţiile pentru marea reprezentaţie, artistul ne-a transmis următorul mesaj: "Vă mulţumesc pentru susţinerea de până acum şi sper că îmi veţi fi alături şi în continuare! Sărbători fericite tuturor! Adrian Nour, mândru gălăţean".

    Bătălia este mai strânsă ca niciodată, titlul e din ce în ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenţi de a fi „Vocea României” este pe cale să devină realitate. Numai că voturile publicului şi deciziile antrenorilor au un cuvânt greu de spus. Adrian Nour poate să intre în finală şi să devină "Vocea României", dar, pentru asta, omul-spectacol trebuie să fie votat la 1276!

Citit 1078 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2013 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.