VIDEO Adrian Nour, artist din cap până-n picioare/ Locul III la Vocea României
Foto: Foto: Pro Tv

VIDEO  Adrian Nour, artist din cap până-n picioare/ Locul III la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un moment de poveste, unul inedit şi un moment pur şi simplu emoţionant, asta a oferit gălăţeanul Adrian Nour în marea finală a concursului „Vocea României” de la Pro Tv * Chiar dacă nu a câştigat marele trofeu, ci a urcat pe a treia treaptă a podiumului, Adrian Nour a devenit noaptea trecută, oficial, Artistul României!


„Am făcut mulţi oameni fericiţi. Asta îmi spun toţi, că se bucură că exist şi pentru mine e ceva copleşitor! Mă întreabă oamenii pe Facebook: Unde ai fost până acum? Existai? De unde ai apărut aşa de-odată? Fraţilor, am fost întotdeauna, numai că aveam nevoie de o şansă, de o uşă şi mă bucur că am ajuns la oameni, că m-au cunoscut aşa cum sunt eu, şi le promit că pot să fac mult mai mult de atât! Experienţa aceasta mi-a schimbat viaţa. Simt că acesta e un nou început pentru mine”, a mărturisit gălăţeanul Adrian Nour în finala concursului „Vocea României” de la Pro Tv. Considerat revelaţia competiţiei, adevărat show-man sau pur şi simplu artist din cap până-n picioare, Adrian Nour a oferit joi noapte trei momente de excepţie.

Magie şi originalitate

În duet cu Sore, Adrian Nour a dezvăluit, în cântec, „A whole new world”. O interpretare minunată descrisă perfect de Marius Moga: „Magie! A fost un moment de poveste!”. A urmat un Adrian Nour „multiplicat” de membrii baletului care şi-au acoperit chipurile cu faţa lui pentru a ilustra coregrafic melodia cântată alături de Smiley, mentorul lui, – „I Can't Dance” – Genesis. A fost un moment original, o replică la faptul că s-a tot bătut apa-n piuă cu privire la momentul de step oferit de Adrian Nour. Convins că Adrian reprezintă diversitatea la „Vocea României”, Smiley a mărturisit că de emoţie a şi uitat un vers. Şi că duetul este începutul unei frumoase prietenii!

Încă înainte de ultimul moment din concurs, se formase deja opinia generală că gălăţeanul e artist complet. „Adrian trăieşte şi iubeşte ceea ce face. Deja e un artist”, a spus Smiley. „E artistul meu preferat. Adrian Nour este artistul României. Mihai Chiţu este Vocea României”, avea să prevadă Horia Brenciu. „La cum cântă omul acesta şi cum dansează, într-adevăr, poate fi artistul României, dar poate fi şi Vocea României”, a fost de părere prezentatorul emisiunii, actorul Pavel Bartoş.

Un om excepţional, un moment excepţional

Ultimul moment dăruit de Adrian Nour în concurs a fost efectiv excepţional. Înconjurat de zeci de lumânări aprinse, Adrian a cântat tulburător melodia „Loucura”, iar la final Horia Brenciu, Smiley şi Moga l-au aplaudat în picioare. Emoţionată, Loredana a mărturisit: „Să cânţi Fado este un act de curaj. Ai trecut dincolo de bariera limbii şi ai reuşit să transmiţi emoţie şi în acelaşi timp şi ritm. Bravo!”. „Cred că aş vrea un bilet la viitoarele tale spectacole!”, a spus Brenciu. „Nu e un moment excepţional, e un om excepţional! Eşti artist! Cine-i artist, e artist şi nu pot decât să te aplaud!”, a „capitulat” Moga. „Adrian are atât de multe lucruri de oferit ca artist, ca om! Am rămas interzis deşi am făcut momentul acesta de nenumărate ori! M-a leşinat! Mi se pare o abilitate rar întâlnită să poţi să transmiţi atâta emoţie printr-o limbă necunoscută în România. Mi se pare uluitor! Şi asta este magic!”, a spus Smiley şi l-a mai aplaudat o dată ridicat în picioare.

Din păcate, deşi spectacolul oferit de Adrian Nour a fost impecabil din punct de vedere artistic şi emoţionant, în urma votului publicului artistul s-a clasat doar pe ceea de-a treia treaptă a podiumului, trofeul fiind adjudecat de concurentul lui Horia Brenciu, Mihai Chiţu. Ceea ce a câştigat însă Adrian Nour nu-i poate lua nimeni: toată ţara îl ştie, oamenii îl apreciază, îl iubesc pentru tot ceea ce a făcut şi poate face. Aşa că putem îndrăzni să spunem că Adrian Nour e mai mult decât Vocea României e Artistul României! Felicitări Adrian Nour!

Cine este Adrian Nour

În vârstă de 33 de ani, actorul Adrian Nour este membru al companiei "Passe Partout", condusă de Dan Puric şi colaborează cu cele mai importante teatre din Bucureşti -Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Naţional şi Teatrul Naţional de Operetă. Adrian Nour face parte dintre absolvenţii primei promoţii ai Facultăţii de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, cântă de când se ştie, şi este unul dintre cei mai buni dansatori de step din România. A fost şi solist al trupei „Avantgarde”, a avut câteva roluri episodice în serialul „La bloc”, de la Pro TV şi a realizat şi un scurtmetraj „Echilibrul”, în care a fost regizor şi scenarist.

Citit 3152 ori Ultima modificare Vineri, 27 Decembrie 2013 09:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.