Culisele Revelionului de la Tecuci: La un pahar de şampanie cu Adelina Pestriţu

Culisele Revelionului de la Tecuci: La un pahar de şampanie cu Adelina Pestriţu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Tecuciului, Daniel Gerhardt Ţuchel, şi viceprimarul Dănuţ Radovei au început anul 2014 ciocnind un pahar de şampanie cu Adelina Pestriţu. Câţi admiratori ai frumoasei vedete Kanal D nu i-ar invidia pentru un aşa privilegiu?

După cum v-am informat, Adelina a fost prezentatoarea Revelionului organizat în aer liber de Primăria Tecuci, petrecere întreţinută de trupele Etno, What’s Up, Hora, Narcotic Sound, Culture Beat şi City of Lights şi al cărei punct culminant a fost un spectaculos foc de artificii. Adelina şi-a postat pe contul personal de Facebook o fotografie realizată în sala de protocol pusă la dispoziţie de municipalitatea tecuceană. Vedeta a purtat, pe scenă, un costum din piele roşie, extrem de mulat, care îi scotea în evidenţă toate formele, costum cu care, scrie presa tabloidă, a făcut furori la petrecerea de final de an a Kanal D, fiind catalogată drept CatWoman. O căciuliţă pufoasă albă, o blăniţă neagră şi nişte mănuşi cu ţinte au completat ţinuta sexy din noaptea de Revelion.

Cu portofelul cât de gros?

Site-ul WowBiz a anunţat că Adelina a început anul „cu portofelul gros”, pe lângă faptul că s-a simţit excelent alături de tecuceni. Citând surse din anturajul Adelinei, WowBiz susţine că la finalul partyului Adelina a fost remunerata cu suma de 4.000 de euro. Viceprimarul Dănuţ Radovei nu ştie câţi bani a primit Adelina Pestriţu, dar ne-a asigurat că este o vedetă fără fiţe. Mai mult, spune Radovei, Adelina l-a asigurat că ar veni cu plăcere şi anul acesta să prezinte Revelionul, dacă ar fi invitată. Cât despre vedeta internaţională a petrecerii dintre ani, Culture Beat, solista trupei a fost încântată de oraşul Tecuci. „Solista Culture Beat s-a interesat de soarta câinilor comunitari şi a fost încântată să afle că în Tecuci există un padoc nou, generos, care oferă condiţii bune. La discuţia în limba engleză a participat şi Adelina Pestriţu, şi ea o mare iubitoare de căţei”, ne-a povestit vicele. Politicianul a adăugat că miile de tecuceni, şi nu numai, care s-au distrat la Revelion au avut parte de evenimente şi surprize toată luna decembrie, şi că patinoarul amenajat în Parcul Central s-a bucurat de un real interes, pentru că tecucenii n-au mai fost nevoiţi să bată drumul până la Focşani pentru a patina.

Citit 2151 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2014 20:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.