Andreea Bălan, plină de nervi după ce a fost înlocuită cu Delia Matache

Andreea Bălan, plină de nervi după ce a fost înlocuită cu Delia Matache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andreea Bălan nu se împacă cu gândul că a fost înlocuită cu Delia Matache la pupitrul juraţilor „Te cunosc de undeva”. „Ce să caute ea acolo? E în stare să facă show ca mine?”, a fost reacţia cântăreţei când a aflat că a fost eliminată din show-ul de la Antena 1.

După o vacanţă relaxantă petrecută în Caraibe, odată reîntoarsă acasă, Andreea Bălan a aflat vestea „neagră”. Nu va mai fi jurat la „Te cunosc de undeva”, fiind înlocuită cu Delia Matache, cea care juriza până acum concurenţii de la X Factor.

Fire vulcanică, Andreea Bălan a preferat să spună ceea ce simte decât să se cenzureze de dragul de a fi diplomată. Astfel, întrebată despre decizia neaşteptată luată de producătorii show-ului, artista a declarat: „Am fost înlocuită în show-ul de la Antena 1 şi nu ştiu de ce. Am aflat că m-au înlocuit cu Delia. Ce să caute ea acolo? E Delia în stare să facă show ca mine? Nu a fost în stare să ridice audienţele la «X Factor» şi vrea să o facă acum?”, a declarat Andreea.

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, ce va fi difuzat în această primăvară, vine cu schimbări majore. Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andreea Bălan nu mai fac parte din juriu, fiind înlocuiţi de Monica Anghel, Pepe şi Delia Matache.

Monica Anghel se arată încântată de echipa artiştilor care participă, în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”.

“Sunt convinsă că este o echipă foarte bună. Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru că îşi vor descoperi noi valenţe care-i vor îmbogăţi ca artişti. Sunt sigură că această echipă va face publicul să urmărească cu mare interes şi bucurie fiecare ediţie “Te cunosc de undeva!”.

De asemenea, va fi o provocare şi pentru noi, cei din juriu. Eu mi-am propus să fiu veselă, normală, să fiu eu!!”, spune jurata Monica Anghel.

De asemenea, celebra artistă e încântată că s-a întors în trustul Intact. “Mă bucur că m-am întors la Antena 1! Cu 99 la sută dintre cei de aici am colaborat mult şi foarte bine şi sunt convinsă că aşa se va întâmpla şi de acum înainte”, mai spune ea.

Pepe, câştigătorul celui de-al patrulea sezon “Te cunosc de undeva!”, a avertizat deja că va fi un jurat incomod.

“Vreau să văd transformări şi personaje bine făcute, cu umor, cu distracţie, cu spirit de competiţie. Nu-mi doresc demonstraţii de cântat sau de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenţi că se distrează, că se simt bine, că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte şi pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoţia şi implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat”, a declarat talentatul artist.

Citit 3189 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.