Beatbox la "Next Star" - Dragoş Voinea a lăsat juriul cu gura căscată

Beatbox la "Next Star" - Dragoş Voinea a lăsat juriul cu gura căscată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dragoş Voinea, în vârstă de 12 ani, din Galaţi, a lăsat joi seara juriul emisiunii-concurs „Next Star” de la Antena 1, cu gura căscată. La propriu! Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru nu-şi reveneau din uimire şi li se părea absolut incredibil ceea ce văd şi aud.

    Înainte de a urca pe scenă, Dragoş a mărturisit că este, de şapte ani, practicant de Karate, că nu i-a mai rămas de adăugat în palmares decât centura neagră şi, mai mult, că a fost vicecampion mondial la Praga. Dan Negru, prezentatorul emisiunii, a insistat ca Dragoş să nu spună un cuvânt despre numărul pe care l-a pregătit. Băiatul s-a întors cu spatele la juriu, în vreme ce au răsunat primele acorduri ale şlagărului „Mai vino iar în gara noastră mică”. Juriul era convins că Dragoş va cânta piesa, când, surpriză: a început să facă beatbox! „Măi, eşti nebun! Extraordinar!”, se minunau membrii juriului. „Băiatul acesta a scos trei sunete în acelaşi timp! Eşti ventriloc, n-ai cum să scoţi atâtea sunete în acelaşi timp! Eşti genial!”, se minuna Connect-R. Aplauze, urale şi strigăte de „Bravo!”, au marcat finalul reprezentaţiei de beatbox.

    Maria Cârneci a crezut că totul a fost înregistrat pe un CD, în studio, aşa că puştiul a exemplificat fiecare sunet în parte. Impresionaţi de talentul lui, membrii juriului şi Dan Negru au vrut să încerce la rândul lor să imite instrumente muzicale, aşa că s-au transformat într-o mică orchestră, dirijată de Dragoş!

    Chiar dacă nu a câştigat concursul, competiţia fiind extrem de strânsă Dragoş Voinea a dovedit cu prisosinţă că talentul său este unic şi fenomenal şi că dincolo de toate este "Next Star"! Bravo, Dragoş!

    Foto: Antena 1

Citit 1595 ori Ultima modificare Vineri, 07 Martie 2014 23:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.