Când „Românii au Talent”: Toate drumurile duc la Galaţi
Foto: Foto: Pro Tv

Când „Românii au Talent”: Toate drumurile duc la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă din punct de vedere turistic sau economic suntem mai mereu ocoliţi, când e vorba de talent, mai bine zis de emisiunea „Românii au Talent”, toate drumurile duc la Galaţi. Cel puţin aşa s-a dovedit vineri seara, la Pro Tv, când pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, unde s-au filmat preselecţiile „Românii au Talent” au urcat talente din toată regiunea. Cât despre concurenţii gălăţeni, trebuie să recunoaştem cu sinceritate că au avut mai degrabă umor, potenţial şi curaj decât … talent.

Primul pe scena de la Galaţi a fost Raul Gheba, de 23 de ani, din Tulcea, dar stabilit în Bucureşti, cu un excelent număr de stand-up comedy. A reuşit să-l amuze până şi pe veşnic pretenţiosul Mihai Petre, ocazie cu care am aflat ce scrie pe diploma lui: analist politic.

Şi tot la Galaţi au dus şi „Drumurile” lui Sebastian Ciobanu (foto), care se tot încăpăţânează de câteva ediţii să obţină trei de „Da” şi premiul cel mare, cântând piesa celebră a lui Dan Spătaru. Chiar dacă nu mai e într-o relaţie de dragoste cu la fel de celebra Mihaela Badiu - interpreta manelei „Ham un băieţel”, şi mai nou e însurat la Bârlad, Sebastian era cât pe-aci să-şi piardă capul după o altă concurentă de la „Românii au Talent” care-i picase cu tronc. Din Bacău au venit, cu un moment plin de energie şi antren, Alin Beca şi Cătălina Ţampău, campioni la dans sportiv.

Galaţiul a fost reprezentat fără succes de Şcoala „Shaolin”, cu o demonstraţie de arte marţiale. Mihai Petre le-a spus celor doi „shaolini” că au potenţial, dar că numărul lor a fost “fără cap şi fără coadă”, aşa că îi aşteaptă şi la anul. Nici Trupa The Noiz, care a cântat la butoaie, ajutată de flăcări şi de polizoare, n-a reuşit să convingă. Cât despre DJ-ul Ionel Ilie, a izbutit ofere „cel mai kitchos moment” pe care l-a văzut Mihai Petre la „Românii au Talent”. 

Dar şi vinerea viitoare mai urmează o ediţie şi cine ştie ce surprize mai oferă?

Citit 3007 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Martie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.