Pentru amatorii de fashion! „Imperium by M” îţi aduce la picioare moda italienească

Pentru amatorii de fashion! „Imperium by M” îţi aduce la picioare moda italienească
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ai între 18 şi 40 de ani, eşti o persoană activă, pentru care imaginea contează şi vrei să punctezi în ţinutele de zi cu zi ultimele tendinţe din modă? Dacă mai eşti şi un fan al stilului inconfundabil italian, atunci avem o veste extraordinară pentru tine. Nu mai trebuie să mergi în alte oraşe sau în străinătate pentru ţinuta mult visată, deoarece una dintre cele mai noi şi apreciate mărci din Peninsulă este acum prezentă şi la Galaţi. „Imperial” îţi oferă în exclusivitate prin reprezentanţa sa, „Imperium by M”, din strada Domnească nr. 36 (fostul Master), cele mai noi haine şi accesorii care fac concurenţă oricăror alte mărci cu care te-ai obişnuit. Brandul „Imperial”, unul în plină ascensiune, reprezintă dinamism, culoare, forţă şi eleganţă, caracteristici care îl vor face cu siguranţă tot mai căutat şi apreciat, atât de femei, cât şi de bărbaţi.

"Am ales Galaţiul pentru că, fiind un oraş universitar, sunt mai multe persoane tinere, dornice să fie în tendinţe şi pentru care imaginea chiar contează, atât din punctul de vedere al ţinutelor, cât şi al locului de unde le achiziţionează", ne-a precizat Răzvan Mavrodinescu, reprezentantul de imagine al „Imperium by M”, cel care a adus oraşului nostru două titluri de campion european la karate - fudokan şi care este, în prezent, liderul fudokan în Belgia.

Brandul „Imperial” şi, totodată, magazinul inaugurat zilele trecute în Galaţi şi-au câştigat deja adepţi, mai ales în rândul celor care au avut ocazia să asiste la inedita prezentare de modă care a avut loc la Union Jack.

Cei care vor să facă cunoştinţă cu marca italiană pot vizita magazinul „Imperium by M”, din strada Domnească, în fiecare zi, de luni până duminică, după următorul program: luni: 12.00 - 20.00; marţi-vineri: 10.00 - 20.00, sâmbătă: 10.00 - 18.00, duminică: 10.00 - 14.00.

Material publicitar

Citit 3007 ori Ultima modificare Joi, 27 Martie 2014 21:50