Se mărită sau nu Iulia Vântur cu Salman Khan?

Se mărită sau nu Iulia Vântur cu Salman Khan?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Presa din India susţine că Iulia Vântur şi Salman Khan se vor căsători până la sfârşitul acestui an. Actorul chiar a afirmat că este îndrăgostit şi că nu mai are rost să ofteze, jurnaliştii trăgând astfel concluzia că  urmează o nuntă. Românca nu confirmă însă aceste zvonuri şi spune că, deocamdată, nu o bate gândul să se mute în India. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în lunile următoare.

Jurnaliştii indieni de la revista "Scoop!" sunt de părere că Salman Khan se va aşeza, în sfârşit, la casa lui, până la sfârşitul acestui an. Iar meritul l-ar avea chiar românca Iulia Vântur, cu care acesta ar avea gânduri să se însoare în lunile ce vor urma.

Presupusa lor poveste de dragoste a generat zeci, sute de articole în presa locală în ultimii ani, apogeul fiind atins de curând când Iulia a apărut dansând senzual într-un film de la Bollywood în care îşi face apariţia cu renumitul actor.

Cei de la "Scoop!" susţin că, în urmă cu câteva luni, povestea lor de dragoste a intrat în impas, însă cei doi şi-au dat seama că ar fi făcuţi unul pentru celălalt, astfel că au reluat idila care ar dura, pare-se, de doi ani.

Recent, Salman Khan a lăsat să se înţeleagă, printr-o declaraţie, că ar fi la un pas să renunţe la burlăcie. „Mă aflu într-o perioadă de tranziţie, sunt îndrăgostit de doi ani şi jumătate. E timpul să nu mai oftez (după ea), întrucât ceva frumos se va întâmpla în curând în viaţa mea”, a declarat actorul pentru "India Today".

El nu a menţionat cu cine ar avea de gând să se însoare, însă este posibil să fie vorba de Iulia Vântur, ţinând cont că a subliniat faptul că religia nu reprezintă o bariera pentru el.

„Cred în umanitate. Cred în Islam, în Creştinism, în lucrurile corecte. Am fost binecuvântat în acest sens. Tatăl meu este Pathan, mama Hindu, mama vitregă este catolică, iar cumnatul meu Punjabi. Mă gândesc că iubita mea va fi de altă religie”, a declarat Khan.

Întrebată de presa din România de acest aspect, Iulia a lăsat să se înţeleagă ca India reprezintă un loc special, unde s-ar întoarce oricând, chiar şi fără a avea proiecte profesionale.

„România este casa mea, aici îmi trăiesc viaţa, aici e familia mea, indiferent de proiectele ce pot apărea în altă ţară. Aceasta este doar o experienţă pentru mine, care mi-a adus foarte mare satisfacţie, nu am avut un plan de a-mi construi o nouă carieră într-o altă ţară. India îmi place, mă încarcă pozitiv. Mă voi întoarce mereu cu plăcere acolo. Cu sau fără un proiect profesional”, a declarat ea recent.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1712 ori Ultima modificare Vineri, 04 Aprilie 2014 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.