Ce petreceri au pregătit cluburile în weekend

Ce petreceri au pregătit cluburile în weekend
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum mai toate vedetele au "migrat" spre litoral în această perioadă, cluburile abundă în petreceri cu tematică. Astfel, în Union Jack, vineri va fi distracţie dulce – Candy Crush Party, iar sâmbătă vă aşteaptă o noapte a hiturilor, cu DJ Gabriell la pupitru şi intrarea liberă pentru o noapte întreagă de dans.

Vineri, în Divino, va fi Fluorescent Party, cu DJ Riel şi DJ Lee Smith. Intrarea este liberă pentru fete. De aceleaşi privilegii se vor bucura fetele şi în Infinity, sâmbătă, la Summer Night Party. Băieţii vor plăti intrarea 10 lei.

Special pentru cei care lucrează vineri şi sâmbătă, Club Planet organizează duminică, 29 iunie, Staff Party, unde animatoarele, barmanii, chelnerii, bodyguarzii sau DJ-ii se reunesc într-o atmosferă incendiară. Nu sunt excluşi nici cei care vor pur şi simplu să se distreze duminică seară. Intrarea va fi liberă.

Ca în fiecare sâmbătă seară, Florin Chiriac îi invită pe iubitorii de muzică bună la CheersPub, la un jam session, alături de invitaţii săi. Se vor cânta cover-uri, după hituri mai vechi sau mai noi, până când fiecare ascultător va pleca acasă "îndulcit" de atâta muzică.

Citit 995 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 11:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.