UPDATE/ FILMĂRI cu efecte speciale în padocul ECOSAL (VIDEO)

UPDATE/ FILMĂRI cu efecte speciale în padocul ECOSAL (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câinii din padocul Ecosal sunt monitorizaţi prin camere web. Ecosal s-a ţinut de cuvânt! Se poate vedea pe siteul ecosalgl.ro. "Vrem să transmitem on-line, pe site-ul nostru, 24 de ore din 24, astfel încât oricine este interesat să vadă cum sunt îngrijiţi câinii să poată avea acces. Consider că este o măsură normală, mai ales pentru persoanele care vor să adopte la distanţă”, declara directorul societăţii, Ionuţ Pucheanu, în urmă cu mai bine de o lună. Însă cât va ţine minunea? După cum se vede din imagine sau video, păienjeneii sunt puşi pe treabă, nu glumă (în curtea celor care au ca obiectiv curăţenia, ce-i drept, a oraşului...)! Probabil văzând că se "filmează"...

CITEŞTE ŞI: CÂINII din padocul Ecosal vor fi FILMAŢI zi şi noapte


La cererea cititorilor venim cu o precizare:

Pentru a ajunge să accesaţi sistemul camerelor web pe siteul Ecosalului intraţi, la adresa ecosalgl.ro, pe "Camere WEB".

Înainte de acest pas, accesaţi pe siteul amintit secţiunea "Utile" şi faceţi click pe "4. Setare Internet Explorer pentru accesare camere IP". Deschideţi sau salvaţi fişierul şi urmaţi paşii indicaţi în documentul respectiv (Setare Internet Explorer pentru accesare camere IP, DVR folosind ActiveX).

Într-un final, folosiţi "User Name"-ul indicat, şi anume Guest, iar la "Password" nu completaţi nimic (deoarece veţi fi nevoiţi, în prealabil, să "Bifaţi căsuţa corespunzătoare pentru Allow software to run or install even if the signature is invalid", cum vi se cere în indicaţii). După care Login.

Citit 1676 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Iulie 2014 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.