Artă din legume şi fructe, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (FOTO)

Artă din legume şi fructe, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Galaţi a îmbrăcat „straie” de toamnă


Nu trebuie să rataţi o plimbare la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, unde vă aşteaptă două noi expoziţii: „Fructe şi seminţe - roadele pământului” şi micro-expoziţia „De la aliment, la artă”.

În cadrul primei expoziţii „Fructe şi seminţe - roadele pământului”, situată chiar la intrarea în muzeu, specialiştii de la Grădina Botanică au pregătit un stand inedit, plin cu tot felul de frunze, flori, fructe şi legume specifice toamnei, prin care învită vizitatorii să descopere frumuseţea aparte a acestui anotimp.  

Tablouri comestibile

Expoziţia „De la aliment, la artă” este şi mai spectaculoasă, cuprinzând zeci de tablouri făcute din diferite tipuri de seminţe, de elevii Şcolii de Arte. Profesorii Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, împreună cu specialiştii de la Grădina Botanică, au transformat banala ridiche, simplul castravete, dar şi morcovul în trandafiri delicaţi, frumoşi, dovleacul într-o vază de flori, ori ardeiul gras într-o crizantemă perfectă.

Citeşte şi: EXPOZIŢII cu seminţe, fructe şi legume sculptate, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Microexpoziţia „De la aliment, la artă” va putea fi vizitată până duminică, 16 noiembrie, iar expoziţia „Fructe şi seminţe - roadele pământului", până pe 30 noiembrie 2014. Programul de vizitare al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi este de miercuri până duminică, în intervalul orar 09,00 – 17,00.

 

Citit 6794 ori Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 19:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.