Gala copiilor talentaţi/ Două gălăţence au făcut senzaţie în semifinala KIDSing (VIDEO)
Foto: Gabriela Munteanu (Sursa foto: Kanal D)

Gala copiilor talentaţi/ Două gălăţence au făcut senzaţie în semifinala KIDSing (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul a fost de două ori reprezentant în cea de-a cincia semifinală a concursului KIDSing, de la Kanal D. Cu vocile lor speciale, cu energia, forţa şi emoţia pe care le-au transmis, Gabriela Munteanu, în vârstă de 14 ani, şi Bianca Gîrmacea, de doar zece ani, au reuşit să impresioneze pretenţiosul juriu format din Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark. 

Gabrielei Munteanu i-a revenit dificila misiune de a sparge gheaţa, intrând prima în concurs. A promis că va da tot ce-i mai bun şi că le va arăta tuturor cât de mare este dragostea ei pentru muzică şi a reuşit. A cântat impecabil piesa "Hallo" şi a primit doar cuvinte de laudă. Antonia i-a lăudat vocea curată, graţia şi uşurinţa cu care cântă şi a asigurat-o că e făcută pentru scenă. „Ai o voce extraordinară, bravo!”, i-a spus vedeta. Wilmark i-a apreciat momentul şi a remarcat forţa şi faptul că transmite fără a fi agresivă. Gabi Cotabiţă, cel mai sever membru al juriului, care la audiţii a pus-o să cânte de trei ori pentru a se convinge că merită să meargă mai departe, a lăudat-o de această dată: „Mi-a plăcut faptul că ai reuşit să duci piesa cum se cuvine la capăt şi că ai cântat-o altfel decât Beyoncé! Bravo! Excepţional! Faptul că nu ai imitat-o a fost extraordinar!”.

Silitoare şi perfecţionistă, Bianca Gîrmacea, în vârstă de aproape zece ani, a mărturisit pe scena KIDSing că vrea să devină cântăreaţă atunci când va fi mare. Noi credem că este deja cântăreaţă, şi încă, una foarte bună! Mai ales că o vârstă atât de fragedă, a reuşit să cânte o piesă extrem de dificilă şi pentru artiştii consacraţi – „Rolling In The Deep” din repertoriul lui Adele. De la primele acorduri, Wilmark nu şi-a putut stăpâni uimirea: „Foarte tare! E foarte tare interpretarea ei!”. Dar nu a fost singurul impresionat. „Bianca, mi-a plăcut foarte mult atitudinea ta! Şi ai o voce foarte frumoasă. Chiar dacă spui tu că eşti răcită. Se întâmplă, nu e vina ta! Te văd aşa hotărâtă, încrezătoare, îmi place mult de tine în general! Bravo!”, i-a spus Antonia.

 

 

„Cusurgiul” Gabi Cotabiţă i-a spus în faţă că, în momentul în care a început cântecul, se aştepta să eşueze: „Pentru că este un cântec pentru artiste cu o anumită vârstă şi o anumită experienţă e viaţă. Dar tu ai reuşit foarte bine să dai interpretarea ta!”. Bianca, de la înălţimea celor trei ani de canto, a venit nu doar cu o intrepretare proprie, ci şi cu propria coregrafie.

Chiar dacă nici Gabriela, nici Bianca nu s-au calificat în marea finală KIDSing, Gala în care au cântat constituie un pas important în cariera lor de artiste adevărate. Succes!

Citit 950 ori Ultima modificare Joi, 13 Noiembrie 2014 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.