Carieră după Next Star/ Gălăţeanca Daniela Negoiţă calcă pe urmele lui Eminem (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Carieră după Next Star/ Gălăţeanca Daniela Negoiţă calcă pe urmele lui Eminem (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Daniela Negoiţă – cu numele de scenă Yoyo – a urcat din nou, în seara de joi, 4 decembrie, pe scena competiţiei Next Star într-o ediţie specială dedicată celor mai talentaţi artişti. În duet cu Alina Eremia, Daniela a interpretat piesa ”Love The Way You Lie”, cântată de Eminem & Rihanna. Membrilor juriului nu le-a venit să creadă că, la numai 13 ani, Daniela poate susţine vocal partea lui Eminem! Gălăţeanca şi-a reconfirmat statului de prima şi cea mai bună rapperiţă a Next Star. „E un moment special pentru o ediţie specială. Vreau să te felicit pentru faptul că eşti o rapperiţă atipică, în fustă. Pe mine m-ai copleşit! Abia aştept să ascult o piesă Alina feat. Daniela”, i-a spus Connect-R.

Important este că şansa i-a surâs Danielei tocmai datorită show-ului Next Star. Un impresar a văzut-o în finala sezonului trecut Next Star şi i-a propus să semneze un contract cu o casă de discuri. Aşa a devenit Yoyo şi are, în acest moment un prim videoclip lansat pe piaţa muzicală - „Mă sting”, piesă în care face un featuring cu Dianna Rotaru, o cunoscută artistă din Republica Moldova.

Reamintim că Daniela Negoiţă este elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, iar Andreea Ignat este instructoarea ei de la ansamblul „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

 

Citit 2652 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.