Locul unde poţi lua JUCĂRII SEXUALE doar cu REŢETĂ

Locul unde poţi lua JUCĂRII SEXUALE doar cu REŢETĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Statele islamice sunt renumite pentru legile cu caracter absurd care vizează activitatea sexuală, dar şi ţări precum SUA sau India dau dovadă de multă inventivitate în materie de legislaţie sexuală.

Relaţiile intime dintre indivizi sunt reglementate în majoritatea ţărilor de pe glob, dar câteva dintre ele se evidenţiază printr-o legislaţie care debordează de imaginaţie, stârnind amuzamentul sau, uneori, revolta, scrie mirror.co.uk. De altfel, SUA sunt pe primul loc în topul statelor cu cele mai multe interdicţii pentru felurite activităţi sexuale. Dacă se întâmplă să călătoriţi în unele dintre aceste state, ar fi recomandat să verificaţi legislaţia înainte de a avea relaţii intime în public.

Dacă ajungeţi în Londra, trebuie să ştiţi că există o lege care interzice actul sexual pe o motocicletă staţionată. În Alabama (SUA), comercializarea de jucării sexuale este interzisă prin lege. Motivul: autorităţile şi-au propus să protejeze astfel „moralitatea publică“. Jucăriile erotice sunt interzise, de asemenea, în Texas, Maine şi New Mexico, ele fiind considerate obscene.

În Georgia, SUA, trebuie să ai recomandare medicală pentru a putea cumpăra jucării sexuale. În statul american Delaware, există o lege care prevede că o căsătorie încheiată în urma unei provocări sau glume poate fi anulată. Tot în SUA, de această dată în Oklahoma, poţi fi amendat dacă încerci să ai o discuţie despre sex cu bivolii. În Dubai, rişti să ajungi după gratii dacă îndrăzneşti să te săruţi cu partenerul în public.

Citit 1669 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.