Gălăţeanul CLAUDIU RUSU a adus Crăciunul la "Vocea României"
Foto: Sursa foto: Pro Tv

Gălăţeanul CLAUDIU RUSU a adus Crăciunul la "Vocea României"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Te rogi pentru ce-i mai bun şi te pregăteşti pentru ce-i mai rău”, a fost gândul cu care gălăţeanul Claudiu Rusu a urcat, vineri noaptea, pe scena de la „Vocea României”, show-ul Pro Tv. Sub bagheta lui Marius Moga, antrenorul său, Claudiu Rusu a interpretat celebra piesă „White Christmas“, dar într-o manieră proprie. Ritmul alert pe care l-a oferit colindului a fost însoţit de o coregrafie… fierbinte! Cu ochii după balerinele sexy, prezentatorul Pavel Bartoş n-a putut să nu remarce: „Doamne, da’ unde apare Claudiu Rusu se adună şi o grămadă de fete!”.

Înţepături între antrenori

„Băi, ce voce ţi-am dat!” – „Da, băi, mulţumesc frumos! E bine să vezi o oportunitate şi să profiţi de ea!”, a fost schimbul de replici între Smiley, primul antrenor al lui Claudiu Rusu, şi Marius Moga, cel care l-a salvat de la eliminare şi i-a oferit un loc în echipa sa.

Smiley a mărturisit că i-a plăcut foarte mult interpretarea lui Claudiu şi că i-ar plăcea foarte mult să-l vadă în finală. „Ar fi o bucurie! Dacă el câştigă, nu am decât să aplaud şi să mă bucur. Cu siguranţă o să dea Marius de băut. Ai transformat şi colindul acesta în ceva… pervers, aşa. Un twist sexos”, a spus Smiley.

„Deşi piesa aceasta îmi aduce aminte de felul în care este confiscat Crăciunul, începe goana disperată din mall-uri şi totul este o demenţă în care mai ales noi, şi probabil peste tot, oamenii ajung obosiţi de propria goană de a pune ceva sub brad şi se pierde semnificaţia sărbătorii, tu ai cântat excelent!”, a fost părerea lui Tudor Chirilă.

Spectacolul lui Claudiu i-a plăcut şi Loredanei.

Marius Moga a fost mândru de discipolul său: „A venit zăpada, a venit frigul, Moş Niculae, am primit cadouri… Claudiu are o voce şi un ambitus foarte ofertante. Eu cred că ai făcut colindul acesta să încălzească fotoliile, inimile. Bravo, Claudiu!”.

Deşi membrii juriului păreau convinşi că artistul gălăţean va ajunge în finală, din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Claudiu Rusu a părăsit show-ul Pro Tv.

Emoţionat, Claudiu Rusu a mărturisit că participarea la „Vocea României” fost o experienţă deosebită, pe care un artist are şansa să o trăiască doar o singură dată în viaţa lui.

Chiar dacă drumul său la „Vocea României” s-a oprit, cu siguranţă cariera sa muzicală va continua în forţă. Iar noi abia aşteptăm să-l ascultăm din nou!

Citit 1550 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.