Spectacol gălăţean în prima gală live/ R-Twins, cea mai simpatică trupă de la X Factor (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Spectacol gălăţean în prima gală live/ R-Twins, cea mai simpatică trupă de la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acesta este trofeul pe care, fără îndoială gemenii gălăţeni Radu şi Răzvan Forţu, care formează trupa R-Twins - l-au câştigat vineri noaptea, la X Factor. „Talentaţi, frumoşi, iubibili”, după cum i-a prezentat mentorul lor, Delia, tinerii în vârstă de 18 ani au făcut spectacol şi pe scena Antenei 1, în prima gală live, dar şi în casa X Factor.

Unul verde, unul albastru de Voroneţ

Pentru că nu reuşea să-i deosebească la repetiţii, Delia le-a cerut gemenilor să-şi scrie numele pe ei. Degeaba Radu a încercat să-i vândă un pont – el are părul mai scurt şi un cercel în ureche, decizia vedetei a fost necruţătoare: să le vopsească părul în culori diferite: „Pe tine vreau să te văd verde, iar pe tine albastru de Voroneţ”, spre disperarea lui Radu, care nici nu vroia să audă de vopsit, dar era de acord ca fratele lui să fie vopsit de două ori. Nici măcar mama lor nu le-a sărit în ajutor spunându-le telefonic: „Nu mai sunteţi băieţii mamei, până la Crăciun sunteţi băieţii lui X Factor”.

În vreme ce pentru ceilalţi par identici, fraţii Forţu se simt diferiţi: „Noi ne vedem ca două persoane foarte diferite. Ne completăm. Nu suntem unul şi acelaşi, chiar ne completăm şi formăm un tot perfect!”

Cu toată schimbarea de look, gemenii au avut la ei nelipsitul talisman: busuioc sfinţit.

Dana lui Ristei sau Dana fraţilor Forţu?

Pentru că prima gală live X factor a fost una românească, gemenilor le-a cam căzut faţa când au aflat că vor câta piesa „Dana”, lansată de gălăţeanul Florin Ristei, câştigătorul de anul trecut al X Factor, pe vremea când cânta în trupa „Amicii”. „Ristei o cânta la 13 ani şi noi avem 18! Până la urmă Dana noastră e mai bună decât Dana lui!”, s-au bucurat R-Twins. 

 

 

După explozia de energie de pe scenă, Ştefan Bănică era entuziasmat: „Băi, ăştia au nişte feţe… mor când îi văd! De  când v-am văzut pentru prima oară, pentru mine, voi doi sunteţi refreshment. De câte ori îi văd, pentru mine asta înseamnă: forţă şi prospeţime. Eu v-aş fi lăsat la fel, ca să nu ştiu care-i unul şi care-i celălalt. Una peste alta mie mi-aţi transmis din nou energie, aveţi faţă de live!”.

Horia Brenciu le-a lăudat coregrafia şi nu numai: „Din punctul meu de vedere sunteţi bestiali. Mă bucur că sunteţi în concurs şi m-aş bucura să vă voteze şi telespectatorii”.

„Aţi fost delicioşi, aşa cum vă ştiu! Sper ca piesa asta care are legătură cu Ristei să vă poarte noroc. Ştim cu toţii ce s-a întâmplat cu Ristei, a câştigat X Factor. Unde n-ar da Dumnezeu să se întâmple acelaşi lucru!”, a spus Delia după momentul lor artistic.

Duelul

Deşi nu au părăsit scena înainte de executa complicata coregrafie a dansului victoriei, haioşii gemeni nu au obţinut, din păcate, suficiente voturi din partea publicului. Aşa că au ajuns la duel cu trupa „Contrast”. Fără să fim subiectivi, o să spunem că R-Twins a oferit un nou moment original, în stil propriu, cu melodia interpretată de Magic! - Rude. Şi au ridicat publicul în picioare!

 

 

Mărturisind că i se pare nedrept să aleagă între două grupuri total diferite, unul serios, celălalt plin de veselie şi haios, Delia a ales să continue la X Factor cu trupa „Contrast”.

„Cred că R-Twins merită un premiu din partea noastră – cea mai simpatică grupă de la X Factor”, a punctat Horia Brenciu.

Chiar dacă drumul la X Factor s-a încheiat, important este că fraţii Forţu ne-au vrăjit pe toţi cu energia lor, cu talentul, vocile lor şi mai ales cu felul lor de a fi. Şi abia aşteptăm să-i vedem pe scenă din nou! Pentru că drumul lor spre succesul muzical va continua!

Citit 930 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.