FOTO/ O basarabeancă şi un român - Miss şi Mister Boboc la Universitatea "Dunărea de Jos"
Foto: Foto: Vasile Lupu

FOTO/ O basarabeancă şi un român - Miss şi Mister Boboc la Universitatea "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 23 de tineri şi-au disputat titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014, în cadrul unui "concurs" care a durat nu mai puţin de şase săptămâni şi s-a finalizat, joi seara, cu un spectacol desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor


Joi seară, la Casa de Cultură a Studenţilor, bobocii de la Universitatea "Dunărea de Jos" au concurat pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc 2014. Chiar dacă au trebuit să se lupte cu temperatura scăzută din sala de spectacol, tinerii studenţi s-au descurcat de minune şi au arătat juriului că fiecare dintre ei merită să câştige. Au dansat, au cântat, au improvizat momente de pantomimă şi i-au făcut pe cei din sală să se distreze copios.

La capătul a şase săptămâni de pregătire şi de aventură, cei 23 de boboci înscrişi în concurs au dat tot ce au avut mai bun. "Am pierdut zile şi nopţi la rând pentru organizarea acestui bal, care a ieşit aproape perfect. Din păcate, a fost foarte frig în sală, dar bobocii s-au descurcat admirabil şi m-au făcut să fiu mândru de ei. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea balului şi sper să lucrăm la fel de bine în continuare", a spus, la final, Ionuţ Dumitraşcu, preşedintele Ligii Studenţilor.

Câştigătorii titlului de Miss şi Mister au fost Olga Cotoman şi Rareş Vlad Antofe. Niciunul dintre ei nu se aştepta să câştige, aşa că fericirea a fost cu atât mai mare. „A fost o seară minunată, încununarea a şase săptămâni de muncă asiduă, pline de peripeţii. Premiul e mai puţin important, contează că mi-am făcut foarte mulţi prieteni şi din cauza asta sunt foarte fericit.”, a spus Rareş Antofe. Zglobie şi cu lacrimi de fericire în ochi, Olga Cotoman ne-a spus că experienţa balului e unică şi că ar repeta-o oricând. „A fost o perioadă grea, iar în unele momente am vrut să renunţ. Dar la final a fost super, mi-am făcut mulţi prieteni şi am trecut împreună peste tot. Nu mă aşteptam să câştig, deşi toţi colegii mă susţineau”, a spus tânăra născută în Republica Moldova.

Locul trei a fost ocupat de Mirela Brăilovschi şi Sandu Lungu, în timp ce pe locul doi s-au clasat Valeria Tătaru şi Radu Gurduială. Miss şi Mister Popularitate 2014 au fost Mădălina Damian şi Marian Bogatu. Toţi participanţii au primit flori şi diplome.

Cele mai grele momente ale balului au fost dansurile, după cum ne-a spus chiar coregraful Costel Roşu, care a fost adoptat de studenţii participanţi drept „tăticul lor”. „E foarte greu să faci trecerea de la profesionişti la amatori, dar mă bucur că au reţinut într-un final ce au de făcut. Mă bucur că le-am devenit prieten şi că i-am învăţat că trebuie să aibă încredere unii în alţii", ne-a spus dansatorul.

Fundalul muzical al spectacolului a fost întreţinut de trupa Over, care a oferit un moment emoţionant. După primele piese, toboşarul Răzvan Gheorghiu, şi el student, i-a predat ştafeta mult mai experimentatului său tată, Sorin Gheorghiu.

Citit 2339 ori Ultima modificare Vineri, 12 Decembrie 2014 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.