Cum si unde ne petrecem TIMPUL LIBER, în acest weekend, în Galaţi

Cum si unde ne petrecem TIMPUL LIBER, în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Infinity

După zecile de declaraţii de dragoste din februarie, mărţişoarele de la începutul lunii, a venit momentul unei petreceri XXL. Sâmbătă, 14 martie, în Club Infinity Galaţi, Grasul XXL va susţine un mega concert începând cu ora 23,00. Fanii artistului vor avea ocazia să asculte live celebrele piese „Didaia”, „Turbofin”, „Maria Ioana”, „Tare, frate”, dar şi celelalte care au ajuns hit, după ce au fost difuzate pe toate canalele radio şi tv. Până la miezul nopţii biletul pentru fete este 10 lei şi pentru băieţi 20 de lei, iar după ora 00,00 preţul biletelor creşte cu cinci lei.

Divino

Gălăţenii care vin în această seară în Club Divino vor avea ocazia să-i audă mixând pe celebrii Horatio şi Gruia, DJ şi producători muzicali. Vor putea dansa pe cele mai cunoscute piese ale băieţilor: „The Ritual”, „Cradle in the Wind”, „Put Your Smile on Your Face”. Sâmbătă, cei de la Divino au pregătit un super show cu MC Ony Gee şi percuţionistul Felix Mircea Moldovan, din Bucureşti. În ambele seri fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

New York Pub

Seara de vineri este rezervată în New York Pub iubitorilor de muzică rock. Organizatorii promit o petrecere plină de energie şi nebunie: „We`re the Rockers, We`re the Rollers, We`re the Out-of-controllers”. De la ora 23,00, cei care vor avea grijă ca toată lumea să se simtă bine sunt Mihai Bejan şi DJ Cerbu.

Daily Pub

Iubitorii de rock alternativ sunt aşteptaţi în Daily Pub, la un concert electric. Cei de la Byron ajung din nou la Galaţi, sâmbătă, 14 martie, începând cu ora 21,00. Muzica va reda toată discografia Byron, de la albumul de debut Forbidden Drama din 2007, până la cel mai recent disc, coloana sonoră a serialului HBO „Rămâi cu mine”, lansat anul trecut.

Club Planet

Ca în fiecare săptămână, Club Planet organizează astăzi, 13 martie, începând cu ora 22,00, petrecerea "Coyote Girls". Mâine, 14 martie, începând cu aceeaşi oră, doamnele sunt aşteptate să petreacă la "Coyote Boys". Studenţii care vor să încheie weekendul distrându-se pot petrece duminică la "Jagermeister Student". Intrarea este liberă.

Union Jack Studio

Union Jack Studio organizează vineri, 13 martie, începând cu ora 23,00, petrecerea „Addicted”. Atmosfera va fi întreţinută de DJ Gabriell şi MC Criss. Au acces doar tinerii peste 18 ani, iar intrarea este gratuită. Sâmbătă, 14 martie, începând cu ora 23,00, la evenimentul „Be Amazing”. Muzica va fi asigurată tot de DJ Gabriell.

Union Jack

Claudiu Rusu şi trupa Daily News Pub sunt cei care vă pot relaxa sâmbătă, 14 martie, începând cu ora 20,00, în Union Jack. Puteţi petrece o seară cu muzică live, cântată cu multă dăruire.

Summer Time Pub

Cristi Corcioveanu şi Ştefania Iacob sunt cele două voci care vă vor încânta vineri, 13 martie, începând cu ora 20,00. Cei doi vor susţine un concert de muzică folk. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se fac în limita locurilor disponibile. Tot vineri, începând cu ora 23,00 are loc petrecerea Flower Power. Intrarea este liberă.

Sâmbătă,14 martie, începând cu ora 23,00, veţi putea dansa la Music is the answer. Doi dinte cei mai iubiţi artişti Papagal şi Funk e se vor ocupa de prezentarea celor mai actuale melodii şi mixuri. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Dacă vrei să închei weekendul într-o atmosferă amuzantă, tot în Summer Time, va fi prezent, duminică, 15 martie, de la ora 20,00, Sică - actor în numeroase producţii tv, dar şi comediant. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Casa Veche

Casa Veche organizează ca în fiecare week-end distracţie de toate felurile. Vineri, 13 martie are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbăta este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00 pot participa la petrecerea „Boom Party”.

"Reveria" Loredanei

Turneul naţional "Reveria" ajunge sâmbătă, pe 14 martie, de la ora 19,30, şi la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi. Alături de Loredana, vor urca pe scenă trupa Agurida, dansatori şi invitaţi speciali. Artista promite un show irepetabil, de talie internaţională.

Biletele se găsesc la agenţia de bilete a sălii de spectacol şi on-line pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, blt.ro. Preţul unui bilet, în funcţie de categorie, este de 100 de lei categoria VIP, 80 de lei categoria I şi 60 de lei categoria a II-a.

Citit 887 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2015 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.