Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Muzică live

Chiar dacă este sărbătoare, programul de distracţie din Union Jack nu se schimbă. Sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20,00, este obişnuitul Candy Bar Live, cu Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru.

După ce aţi petrecut prima zi de Paşti împreună cu familia, seara, de la ora 20,00, vă puteţi întâlni şi cu membrii formaţiei „Daily News Band”. Claudiu Rusu, Georgiana Diaconescu, Răzvan Gheorghiu, Cristian Olteanu şi Marius Hathor vă vor încânta auzurile cu cele mai bune melodii ale momentului. 

"Be My Bunny  "

Aşa cum era de aşteptat, şi cei de la Union Jack Studio au pregătit pentru această seară un eveniment în ton cu Sărbătorile Pascale. Petrecerea se numeşte „Be My Bunny”, începe la ora 23,00. Pentru a face seara şi mai jucăuşă, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să poarte tot felul de accesorii ori costume de iepuraş. De muzică se vor ocupa DJ Gabriell şi MC Criss. Intrarea este liberă. Distracţia va continua şi sâmbătă, când intrarea este liberă, dar şi duminică, când DJ Seva şi DJ Gabriell vor face un show de senzaţie. Fetele au intrarea gratuită şi băieţii plătesc 20 de lei 

Petrece Paştele cu Ruby 

„Super Bunny Show”, asta au pregătit cei de la Divino pentru gălăţenii care vor să se distreze sâmbătă, în club. DJ Lerim şi MC Ony Gee vor avea grijă ca cei prezenţi să nu regrete că au ieşit din casă. Petrecerea începe la ora 23,00, iar băieţii trebuie să plătească 20 de lei la intrare. Duminică, 12 aprilie, în prima zi de Paşti, invitata specială a serii va fi Ruby. Intrarea costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Concert Max Dragomir

În această seară, începând cu ora 21,00, la Teatris, va susţine un recital Max Daniel Dragomir, fost concurent al emisiunii „Vocea României”. Cei prezenţi vor putea să-l asculte cântând live cover-uri, dar şi piesa „Niciodată nu e de ajuns”, la care are şi videoclip. Biletul costă 20 de lei.                  

Distracţie cu DJ Afgo

Cunoscutul DJ Afgo va veni pentru prima dată la Galaţi, în această seară, de la ora 23,00, în New York Pub. În boxe va răsuna de mai multe ori piesa „Deja de ser”, realizată cu Beeghy. Sâmbătă, 11 aprilie, va fi vânătoare de iepuraşi în New York Pub. „Because Everybunny Needs Somebunny”, scriu organizatorii pe site-urile de socializare. Animatorii distracţiei vor fi DJ Cerbu şi MC Mihai Bejan. Intrarea este liberă în ambele seri.  

Petrecere de Paşti

„Easter Party” va fi şi în Club Infinity, în prima zi de Paşti. Ca de obicei, DJ Foicash şi DJ Razz vor crea o atmosferă incendiară şi îi vor scoate pe toţi pe ringul de dans. Petrecerea va începe la ora 23,00, iar intrarea costă 10 lei.

Place Pub Galaţi

 

Place Pub organizează duminică,12 aprilie, în prima zi de Paşte, începând cu ora 22,00, „Easter Party”. Astfel, tinerii pot petrece până târziu în noapte alături de DJ Lexx care va asigura muzica şi o atmosferă specifică sărbătorii.

Petrecere în stil rock, în Daily Pub

Iubitorii muzicii rock pot petrece duminică, în prima zi de Paşte, în Daily Pub, începând cu ora 22,00 la evenimentul „Petrece Paştele la Daily”. Evenimentul este destinat celor care vor să asculte hiturile rock preferate. Muzica şi atmosfera vor fi asigurate de Liviu.

Petreceri tot weekendul, în Summer Time Pub

Summer Time Pub organizează „Easter Party”, sâmbătă, 11 aprilie, începând cu ora 23,00. Organizatorii promit o petrecere în stil tradiţional românesc. Muzica va fi asigurată ca de obicei de DJ Seva.

Duminică, în prima zi de Paşti, Summer Time Pub sunteţi invitaţi la „Easter Bunny”, începând cu ora 23,00. Muzica va fi asigurată de DJ Ciprian Albu, iar atmosfera va fi întreţinută de animatoare by Jolie Artist. Intrarea este liberă pentru fete, iar pentru băieţi preţul unui bilet costă 10 lei.

Distracţie şi petreceri tematice, în Club Planet

Club Planet organizează vineri, 10 aprilie, începând cu ora 22,00  petrecerea tematică „Casper Bunny”. Invitatul surpriză este Bogdan Panainte, cunoscut sub numele de Casper. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 11 aprilie, începând cu ora 22,00 are loc evenimentul Coyote Extreme unde atât femeile cât şi bărbaţii pot petrece şi se pot bucura de surprize. Intrarea este liberă.

Duminică, 12 aprilie, începând cu ora 22,00, Club Planet, organizează petrecerea „Loose It”. Invitatul special este DJ Charlie şi DJ Arapu.

Citit 1098 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.