Un gălăţean, în FINALA Next Star. Doru Octavian Dumitru îi dă replica!

Un gălăţean, în FINALA Next Star. Doru Octavian Dumitru îi dă replica!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţeanul Alex Beznea, în vârstă de nouă ani, va concura joi seara, de la ora 20,30 în marea finală a celui de-al cincilea sezon “Next Star”. Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, puştiul a cucerit publicul şi juriul cu umorul său extraordinar, cu talentul de actor, dar mai ales stăpânirea de sine de care a dat dovadă. Pentru marea finală, Alex va avea un partener de scenă pe măsură: pe Doru Octavian Dumitru.

Pentru că Alex le-a mărturisit realizatorilor "Next Star", cu ceva timp în urmă, că îl studiază şi îl imită de multă vreme pe Doru Octavian Dumitru, echipa Antena 1 i-a oferit posibilitatea să-i dea acestuia replica.

Confruntarea pentru marele trofeu în valoare de 20.000 de euro va fi una dificilă. Juriul format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru va trebui să aleagă un singur câştigător din cei 13 copii talentaţi la muzică, actorie şi sport din România, Ucraina, Spania, Anglia şi Malta.

Printre cei 13 se şi patru copii, salvaţi de juriu pentru marea finală. Trofeul "Next Star" îi va fi înmânat câştigătorului de cel mai cunoscut muzician român din lume, maestrul naiului, Gheorghe Zamfir.

Noi însă îi ţinem pumnii gălăţeanului Alex Beznea. Succes!

VEZI aici cum a CÂŞTIGAT Alex Beznea prima ediţie "Next Star" (VIDEO)

Sursa foto: Antena 1

Citit 1972 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2015 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.