Alex Beznea din Galaţi a CÂŞTIGAT prima ediţie "Next Star" (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Alex Beznea din Galaţi a CÂŞTIGAT prima ediţie "Next Star" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Alex Beznea, în vârstă de doar nouă ani, a cucerit, duminică seara, publicul, juriul şi trofeul primei ediţii din noul sezon „Next Star”. Umorul extraordinar, talentul de actor, dar mai ales stăpânirea de sine de care a dat dovadă au fost armele sale invincibile, care l-au trimis în Finala „Next Star”.

Dezinvolt şi cu zâmbetul pe buze, Alex a venit pe scenă dornic să-şi prezinte numărul de stand-up comedy. Dan Negru, prezentatorul emisiunii, şi familia puştiului complotaseră şi puseseră la cale o surpriză. Când Alex va ajunge, aproape de finalul monologului, să strige „tată, tată!”, din ecranul unui monitor aflat pe scenă să-i răspundă chiar tatăl său, plecat de mult timp, la muncă, tocmai în Filipine.

Membrii juriului s-au temut că o asemenea revedere în direct, prin Skype, îl va face pe băiat să se piardă, ratând finalul numărului artistic. Dar, spre uimirea tuturor, n-a fost deloc aşa. Alex şi-a intrat cu brio în personaj, hohotele de râs ale publicului şi ale juriului răsunând după fiecare frază rostită. În clipa în care, conform monologului său, a strigat "Tată, tată, m-auzi?", din ecranul de pe scenă i-a răspuns chiar părintele pe care nu-l mai văzuse de foarte mult timp: „Da, tati, te şi văd!”. Puştiul a trecut într-o clipă peste şocul revederii şi, emoţionat, nu s-a lăsat copleşit. Ba mai mult, a improvizat, integrând surpriza în monologul său: „Lasă-mă să termin că mai aveam atâtica!”, i-a replicat cu umor, revenind la numărul său.

Mai emoţionat a fost în clipa în care a aflat că el este primul „Next Star” care va intra în finala acestui noi sezon în care, datorită lui Alex, Galaţiul a păşit cu dreptul. Succes, Alex Beznea!


Citit 3249 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.