TIMP LIBER: Matteo, Anda Adam şi Fuego vor cânta la Târgu Bujor

TIMP LIBER: Matteo, Anda Adam şi Fuego vor cânta la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Zilele Oraşului Târgu Bujor” începe sâmbătă, 30 mai, de la ora 10.00, pe stadion, cu o competiţie sportivă de lupte libere, numită "Memorial Dumitru Berbeci". De la ora 19,00, pe scena amplasată în oraş vor urca Xonia, Matteo şi Anda Adam, spectacolul fiind urmat de un foc de artificii.

Duminică, 31 mai, de la ora 10,30, tot pe stadion, scena va aparţine interpreţilor de muzică populară, printre care şi Maria Radu, Tita Iacomi, Fuego, Vasilica Tătaru. Nu vor lipsi, de asemenea, interpreţii locali, ansamblurile folclorice din Tg. Bujor, Bereşti, Cavadineşti, Doina Covurluiului Galaţi şi Ansamblul Colindătorii, care vor deschide spectacolul. În aceeaşi zi, de la ora 11,00, la Casa de Cultură din Târgu Bujor, va avea loc un simpozion "Personalităţi Contemporane Bujorene", în cadrul căruia Consiliul local va acorda diplome de excelenta unor personalităţi locale.

Tot în cadrul Zilelor oraşului, va fi deschisă şi o expoziţie de pictură, cu lucrări aparţinând artiştilor vizuali Ioniţă Benea şi Crenguţa Macarie.

În ultima zi de Festival, luni, 1 iunie, trupa Arlechino Galaţi va încânta copiii cu clovni, mascote, pictură pe faţă şi baloane. Totodată va fi un concurs de desene pe asfalt, dar şi un concurs de alergare.

Sursa foto: 81px.com

Citit 3018 ori Ultima modificare Joi, 28 Mai 2015 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.