Ce gust are "picătura de apă". O galerie FOTO de neevitat cu PRĂJITURI CIUDATE

Ce gust are "picătura de apă". O galerie FOTO de neevitat cu PRĂJITURI CIUDATE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Când vine vorba despre prăjituri, bucătarii nu dau dovadă de creativitate doar în ceea ce priveşte gustul, ci şi forma lor. Unii oameni ar aprecia originalitatea, alţii s-ar oripila de-a dreptul.

Bucătăria japoneză nu va înceta niciodată să uimească prin felurile de mâncare ciudate delicioase cum este şi această prăjitură denumită picătura de apă. Prăjitura se numeşte Mizu, pentru că are o bază de apă, care provine din munţii Japoniei şi oferă mâncării o textură foarte fină. Cu această apă ia naştere o formă de gelatină care practic se topeşte în gură, la atingere. Şi chiar dacă pare că se va sparge la atingere, ea poate fi mâncată cu linguriţa.

Unul dintre deserturile care pur şi simplu îţi va tăia pofta de ceva dulce ar putea fi considerat tortul în forma unui bebeluş abia născut. Ideea unui astfel de desert este folosită în lume la petreceri care se dau înainte de naşterea unui copil sau în cazul sărbătoririi miracolul venirii pe lume a unui bebeluş.

Alte idei trăsnite de prăjituri mai puteţi vedea în imaginile de mai jos.

(Din surse on-line)

Citit 3012 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iulie 2015 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.