UNDE şi CUM ne putem DISTRA weekendul acesta în Galaţi

UNDE şi CUM ne putem DISTRA weekendul acesta în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Union Jack: Muzică live

Serile relaxante cu muzică live continuă la Union Jack. Aşa cum v-au obişnuit, gazdele vă aşteaptă şi în această vineri, 10 iulie, de la ora 20,00, la spectacol oferit de Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru, la „Candy Bar Live”. Duminică, 12 iulie, tot de la ora 20,00, va veni rândul băieţilor de la „Trio Evergreen” să-i încânte pe cei prezenţi. Trupa este formată din Ioan Badea – vioară, Marcel Iancu – pian şi Marcel Smocov - saxofon/clarinet.

Union Jack Studio: Spectacol cu Dj Boogie

Union Jack Studio vă invită vineri, de la ora 23,00, să daţi frâu liber imaginaţiei şi să vă distraţi într-o atmosferă incendiară cu Dj Boogie. După spectacol, distracţia va continua, în Union Jack Studio, cu gazda Dj Krave. Sâmbătă, 11 iulie, va fi, ca de obicei, „Be amazing Saturday”, tot cu Dj Boogie. Fetele au intrarea gratuită, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Divino: Petrecere cu automobile şi fete

Maşinile rapide şi fetele sexy sunt elementele principale ale distracţiei de sâmbătă seară la petrecerea „Fast cars and hot girls”, din club Divino. De atmosferă se vor ocupa Dj Lerim şi Mc Isaia. Intrarea este gratuită pentru fete, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Casa Veche: Dj Yahim mixează pentru studenţi

Pentru a profita din plin de vacanţă, gazdele de la Casa Veche îi invită pe studenţi şi în această vineri, să se distreze până în zori pe muzica mixată de Dj Yahim la petrecerea „Boom Party”. Intrarea este liberă. Ca de fiecare dată, sâmbăta se organizează „Clubbing party”, de la ora 22,00. Evenimentele sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

New York Pub: Spectacol 3 în 1

Vineri, toată lumea este invitată la o porţie zdravănă de râs în New York Pub. „Începe weekendul cum se cuvine, cu o seară cu umor şi stare de bine. Tu vino cu prietenii, iar noi venim cu un show de stand-up comedy cu Cristian Dumitru, magie, oferită de Paul Lungu, şi ventrilocie, cu Eduard Sandu”, spun organizatorii pe site-urile de socializare.

Cristian Dumitru a început să practice stand up comedy încă din 2003, făcând parte până în 2006 din trupa Deko. Este unul dintre „pionierii” acestui gen de umor din România şi a susţinut spectacole în toate marile oraşe ale ţării.

Cu siguranţă toată lumea a auzit de ventrilocul Eduard Sandu şi nea Alecu, care au reuşit să cucerească juriul emisiunii „Românii au talent”, ajungând până în finală. Cei doi vor veni şi la Galaţi, pentru a-i distra pe cei prezenţi în New York Pub.

Seara de vineri va fi plină şi de magie, oferită de iluzionistul Paul Lungu, într-un show plin de creativitate, originalitate, atitudine şi umor. Biletul costă 20 lei, iar spectacolul începe la ora 20,00.

SummerTime Pub: Distracţie tot weekendul

Tinerii actori din „Trupa din Centru” vă învită, vineri, de la ora 19,00, în SummerTime Pub, să descoperiţi ce este dragostea şi cât durează ea când pasiunea se confundă cu iubirea, iar deciziile se transformă rapid în regrete, dacă sunteţi prezenţi la piesa de teatru „Flori, fete & băieţi”. Biletul costă 10 lei. Tot vineri, de la ora 20,00, vă puteţi distra alături de Hippie Band, cu Florin Chiriac - chitară şi voce, Răzvan  - tobe şi Dan - bass. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 5 lei. Sâmbătă, de la ora 23,00, toţi cei prezenţi în SummerTime Pub vor primi fluiere la petrecerea „Blow your whistle” pentru a face gălăgie, să fie auziţi chiar peste Dunăre.

Club Planet: Muzică şi dans

Distracţie pe cinste va fi în weekend şi în Club Planet. Vineri, de la ora 20,00, este organizată petrecerea „Take me drunk! I’m home”. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Săbiutză şi Bombonika. Iar sâmbătă, de la ora 22,00, fetele de la „Genys Models” vor prezenta, pentru gălăţeni, „Sailer Dance Party”. Intrarea este liberă.

Citit 1550 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2015 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.