Lucruri mai puţin cunoscute despre prezervativ

Lucruri mai puţin cunoscute despre prezervativ
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe lângă bine cunoscutele sale atribute, precum protecţia împotriva bolilor cu transmitere sexuală şi evitarea unei sarcini, câte alte informaţii despre prezervative mai cunoaşteţi? Ediţia electronică a revistei Cosmopolitan prezintă o listă de curiozităţi despre acesta.

Doar 5 la sută dintre bărbaţi folosesc prezervativul

Este o medie făcută la nivel global, în care se iau în considerare şi ţările foarte sărace în care nu se foloseşte deloc, dar tot este o medie foarte mică. Mai ales dacă ţinem cont că ţinta este un procentaj de 100 la sută.

Sunt patru tipuri diferite de prezervative

Pe lângă cele din latex, există şi unele speciale, pentru persoanele cu alergie la latex. Pentru aceste persoane există prezervativele din poliuretan, iar pentru cei care au alergie la ambele substanţe, există prezervative din intestine de miel. Dacă nici una din variante nu vă încântă, puteţi apela oricând la prezervativele pentru femei.

160 de ani de la primul prezervativ

Procesele de vulcanizare a cauciucului ale lui Charles Goodyear au condus la apariţia primului prezervativ, în 1855.

De regulă, nu afectează calitatea actului sexual

Sondajele arată că, de cele mai multe ori, cuplurile erau la fel de satisfăcute de partidele de sex, indiferent dacă foloseau sau nu prezervativul. Aşa că nu mai acceptaţi scuza cu „nu îmi place cum se simte”.

(Surse online)

Citit 2689 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2015 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.