Inna - cea mai îndrăgită vedetă pe Facebook

Inna - cea mai îndrăgită vedetă pe Facebook
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cine e cea mai influentă personalitate din show-bizul autohton? Răspunsul nu are legătură numai cu România. Un astfel de clasament este şi va fi dominat de vedeta care a reuşit să aibă şi un impact internaţional. Această ierarhie are o anume relevanţă, dar favorizează starurile care au o legătură bună cu fanii şi care reuşesc prin ceea ce fac să atragă oameni noi spre paginile lor.

Inna ocupă locul 1 în acest top, cu 12.126.282 de fani, care i-au dat like paginii de Facebook. Cântăreaţa este de departe cea mai influentă româncă de pe reţeaua de socializare. A reuşit această performanţă prin faptul că muzica ei s-a bucurat şi de succes internaţional.

Top 10 vedete feminine pe Facebook

Top 10 vedete pe reţelele de socializare are o anume relevanţă, dar favorizează starurile care au o legătură bună cu fanii şi care reuşesc prin ceea ce fac să atragă oameni noi spre paginile lor. Locul 1 în acest top este ocupat de Inna. Între primul şi al doilea loc e o diferenţă de aproape nouă milioane de like-uri.

Locul 2. Alexandra Stan - 3.387.368 de fani

Solista îşi păstrează poziţia a doua şi în acest an, deşi nu a mai reuşit să lanseze vreo nouă melodie de succes. A trecut printr-o mare încercare, fiind abuzată fizic şi verbal de fostul ei impresar. După scandal, nu a reuşit să-şi revină din punct de vedere artistic, dar nu a depus armele.

Locul 3. Antonia - 2.845.311 fani

De când a început relaţia cu Alex Velea, Antonia e pe val. Cei doi au împreună un copil, deşi Antonia n-a divorţat încă de primul ei soţ, procesul fiind în desfăşurare. Solista domină topurile muzicale şi are mare succes la public.

Locul 4. Andreea Bălan - 2.223.397 de fani

Este regina neîncoronată a show-bizului românesc. Rezistă pe piaţa muzicală de două decenii. A făcut parte din grupul Andre, care a reprezentat prima trupă de fete din România ce a captat atenţia unei generaţii debusolate de adolescenţi, la jumătatea anilor '90. Vedeta s-a reinventat de câteva ori, având din nou succes prin dans, participând la câteva ediţii internaţionale şi naţionale ale show-ului ”Dansez pentru tine”.        

Locul 5. Andra - 2.118.204 fani

Soţia realizatorului Pro TV Cătălin Măruţă este o solistă în vogă, o vedetă importantă din lumea muzicii româneşti. Melodiile ei sunt frecvent difuzate de staţiile de radio şi prind constant primele locuri în topuri. În plus, Andra participă la turnee prin ţară care au succes la public.

Locul 6. Elena Gheorghe - 2.101.773 de fani

Este o cântăreţă talentată. A reprezentat România la Eurovision. În ultimul an a dispărut din atenţia publicului, dar încă atrage prin vocea plină şi caldă.

Locul 7. Lora - 1.787.208 fani

Este o vrednică urmaşă a Innei, specializată în muzică de club. Arată bine, e senzuală şi atrage privirea. Încă nu domină show-bizul, dar este un ”produs” de succes realizat în studiouri.

Locul 8. Andrea Bănică - 1.614.571 de fani

Domină show-bizul de la sfârşitul anilor '90, când s-a lansat cu trupa Exotic. Melodia care a fost un mare hit al acelei perioade s-a numit ”Sexy”, iar ea a rămas ataşată trup şi suflet de acel succes.

Locul 9. Anda Adam - 1.527.628 de fani

O cântăreaţă de succes în anii 2000, vedeta luptă să rămână în atenţia publicului. A fost prezentă o vreme pe prima pagină a tabloidelor, prin relaţia pe care a avut-o cu macho-man Victor Slav, fost prezentator meteo la Pro TV, şi prin rivalitatea cu Bianca Drăguşanu, cea care i-a furat iubitul.

Locul 10. Delia - 1.514.736 de fani

Vedeta este o solistă cunoscută, care domină topurile muzicale la această oră cu melodia ”Da, mamă”.

După cum se poate observa cu uşurinţă, acest top este dominat de femei care cântă. Ele sunt cele mai îndrăgite doamne din România. În Top 10 nu sunt prezente nici Mihaela Rădulescu (255.372 de fani), nici Andreea Marin (1.071.539 de fani), nici Bianca Drăguşanu, dar nici Simona Halep, care are totuşi 1.183.786 de fani.        

Citit 2612 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iulie 2015 14:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.