Află care sunt cele mai senzuale femei, în funcţie de zodie

Află care sunt cele mai senzuale femei, în funcţie de zodie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cele mai senzuale femei în funcţie de zodie. Trei zodii se remarcă în mod special la capitolul senzualitate şi sunt partenerele perfecte în pat.

Scorpionul

Conform publicaţiei ranked.com, Scorpionul este cea mai senzuală zodie. Nativele din această zodie sunt pur şi simplu irezistibile. Chiar şi cele care sunt considerate mai puţin frumoase au un farmec greu de ignorat şi imposibil de descris în cuvinte. Femeile din această zodie par să citească gândurile partenerilor şi sunt foarte devotate. Sunt atrase de obicei de bărbaţi misterioşi, care au diferite frământări şi care poartă haine negre.

Leul

Femeile din zodia Leului sunt pe locul al doilea în ceea ce priveşte senzualitatea. Ştiu să se distreze, cunosc multe persoane agreabile şi sunt foarte sensibile. Au o carismă şi o căldură sufletească imposibil de trecut cu vederea, de aceea mulţi bărbaţi se simt atrase de ele. Femeile Leu îşi pun partenerul în centrul lumii lor, îi acordă atenţie, dar există şi riscul să se poarte despotic. Nativele din Leu pot fi cucerite dacă sunt flatate şi dacă li se acordă multă atenţie.

Racul

Racul ocupă ultimul loc pe podiumul celor mai senzuale zodii. Nativele au simţul umorului şi sunt foarte romantice, amintindu-şi toate detaliile legate de o relaţie amoroasă: când şi-au cunoscut partenerul, când au făcut dragoste împreună prima dată şi multe alte date importante. Chiar dacă are şi o parte negativă, adică „toane” şi stări de spirit care se schimbă destul de des, în final o femeie Rac va fi gospodina perfectă, dar şi amanta care nu se satură niciodată. Apreciază partenerii sensibili, care sunt apropiaţi de părinţii lor şi care iubesc animalele.

Citit 5433 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iulie 2015 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.