Cele mai frumoase DESTINAŢII TURISTICE pentru vara asta

Cele mai frumoase DESTINAŢII TURISTICE pentru vara asta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe timpul verii, majoritatea oamenilor simte nevoia să călătorească, iar oraşele istorice, cu peisaje fantastice şi delicatese culinare deosebite, sunt în topul preferinţelor turiştilor. Publicaţia americană „Business Insider” a realizat o listă cu cele mai atractive destinaţii turistice de vara aceasta.  

Reykjavik, Islanda

Este perioada în care soarele apune în jurul miezului nopţii şi răsare din nou la 02,30, deci vei avea la dispoziţie aproape 24 de ore de lumină pentru a explora frumoasele peisaje. Puteţi vizita Gullfoss, cea mai faimoasă şi impresionantă cascadă din ţară, după care vă puteţi îndrepta spre Laguna Albastră. În centrul oraşului veţi găsi numeroase magazine cu piese de epocă.

Ciudad de Mexico

Capitala Mexicului, cunoscut drept „Distrito Federal”, este vizitată în special pentru escapadele pe plajele din Tulum şi Baja California. Oraşul este însă mult mai interesant şi plin de mărturii artistice pe care, chiar dacă te-ai strădui, nu ai reuşi să le vizitezi în totalitate.

Panama 

Când Canalul Panama (foto) a împlinit 100 de ani pe 15 august, în 2014, populaţia din Panama a chefuit pe rupte. Panama a reuşit să devină o atracţie turistică deosebită, această piaţă aflându-se în plină dezvoltare.

Milano

Oraşul Milano, capitala modei din Italia, este unul din cele mai populare destinaţii turistice din lume. În această perioadă este mai plin de vitalitate ca oricând. Arta, cultura, mâncarea şi evenimentele desfăşurate în timpul verii sunt o ocazie minunată pentru turiştii care vor să se distreze, dar să se şi relaxeze, eventual, prin shopping.  

Peninsula Istria, Croaţia

Croaţia este o adevărată surpriză multi-culturală aflată în partea de sus a Adriaticii. Oraşele Rovinj, Porec şi Pula au influenţe italiene, în timp ce Motovun impresionează prin istoria sa. Turiştii trebuie neapărat să încerce trufele negre, foarte apreciate în această zonă. 

Istanbul

Odată ce vei vedea faimosul Grand Bazaar din Istanbul cu greu te vei putea abţine de la cheltuieli. Vei găsi acolo orice, de la haine frumos brodate şi pantofi pretenţioşi, la mirodenii şi mâncăruri pentru care îţi va lăsa gura apă. Indiferent unde alegi să te cazezi, nu cumva să nu petreci măcar două zile la unul dintre celebrele resorturi din apropierea plajelor, care îţi promit condiţii luxuriante, spa-uri pe măsură şi relaxare cât încape!

Citit 1671 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2015 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.