Cât costă o noapte de cazare la cel mai bun hotel din lume

Cât costă o noapte de cazare la cel mai bun hotel din lume
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Hotelul Oberoi Udaivilas a fost declarat cel mai bun hotel din lume de către publicaţia Business Insider. Fără îndoială, este printre cele mai luxoase, dar şi exotice centre de cazare. Complexul se află în Udaipur, în statul Rajasthan, şi a fost conceput sub forma unui palat indian. Oferă servicii de cea mai bună calitate, majordom privat, dar şi piscină privată.

O noapte de cazare costă de la 350 de dolari în sus. Clienţii ajung la locaţie cu o barcă privată, trimisă de hotel, care îi aduce pe Lacul Pichola. Ei vor fi uluiţi de opulenţa arhitecturii hotelului, inspirată de stilul palatelor tradiţionale din Rajasthan. Complexul are grădini şi detalii specifice arhitecturii indiene, cum sunt micile pavilioane şi domurile.

Luxul se regăseşte şi în interior, unde totul este decorat cu mare grijă pentru detalii, cu arcade şi cupole impresionante. Zonele publice au canapele şi fotolii confortabile şi mobilă de lux. Unele camere ale hotelului au terase cu deschidere spre piscine private, cu o panoramă deosebită spre Lacul Pichola. Astfel, clienţii pot înota oricând doresc, feriţi de privirile altor persoane. Camerele şi apartamentele sunt foarte spaţioase şi decorate cu obiecte tradiţionale indiene. Fiecare cameră are pat matrimonial, birou şi o zonă de relaxare, cu vedere deosebită, datorită geamurilor foarte mari.

Fiecare cameră are propriul ei majordom, oricând la dispoziţia clienţilor. Băile sunt complet din marmură, luxos decorate, cu o cadă mare în centru.

Citit 2501 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2015 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.