MĂRTURII DESPRE POSESIVITATE - Ce sunt în stare să facă bărbaţii din cauza geloziei

MĂRTURII DESPRE POSESIVITATE - Ce sunt în stare să facă bărbaţii din cauza geloziei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bărbaţii sunt, de obicei, foarte geloşi şi posesivi în relaţii, iar uneori aceste sentimente scot la iveală tot ce-i mai rău din ei. De la reacţii la beţie, până la adevărată muncă de detectiv, reprezentanţii sexului puternic pot ajunge să facă gesturi nebuneşti pentru persoana iubită. Publicaţia pentru femei „Women’s Health” a realizat un sondaj în cadrul căruia bărbaţii au mărturisit care sunt cele mai nebuneşti lucruri pe care le-au făcut „mânaţi” de gelozie.

Telefonul la control

„Fosta mea iubită m-a avertizat că va sta mai mult timp peste program la serviciu o perioadă, iar eu, în loc să am încredere în ea, m-am gândit că mă înşală. Într-o noapte, când ea era la duş, i-am umblat în telefon. Nu am găsit absolut nimic care să o incrimineze şi m-am simţit foarte prost că nu am avut încredere în ea, după aceea. Nu i-am spus niciodată ce am făcut.”

Probleme cu cel mai bun prieten al iubitei

„Niciodată nu mi-a convenit faptul că cel mai bun prieten al iubitei mele este un bărbat, iar, cum într-o perioadă petrecea foarte mult timp cu el, am devenit gelos. Aşa că într-o seară, când trebuia să iasă cu el în oraş după muncă, m-am dus la ea la birou şi am aşteptat să iasă peste drum de ieşirea din clădirea în care lucra. După, am urmărit-o din maşină, pentru că am vrut să văd cum interacţionează când nu sunt eu de faţă. Cred că i-am urmărit timp de vreo oră şi jumătate. Recunosc, am fost puţin deplasat. M-am liniştit când am văzut că nu s-a întâmplat nimic sexual între ei. De fapt el chiar a început să plângă şi am aflat apoi că trecea printr-o despărţire. Ea încă habar nu are că i-am privit tot timpul. Cred.”

Cyber spionul

„O fată cu care mă văzusem doar de vreo câteva ori mi-a zis că vrea să ne despărţim. Eu o plăceam mai mult decât mă plăcea ea pe mine şi, chiar dacă nu am stabilit niciodată că avem o relaţie exclusivă, tot nu suportam gândul că ea ar putea fi şi cu un alt tip. Apoi am aflat că ea a uitat să se delogheze de pe contul ei de Gmail, de pe laptopul meu. I-am citit toate mesajele în următoarele două luni. Ba chiar mi-am descărcat un nou motor de căutare pentru a nu fi nevoit să ies de pe contul ei ca să intru pe al meu. A fost foarte nesănătos pentru mine să fac asta, după cum mi-a spus şi un prieten căruia i-am mărturisit ce fac şi care, în timpul unei vizite în apartamentul meu, a delogat-o. M-am supărat foarte tare pe el atunci, dar acum realizez că nu era bine ce făceam.”

O îmbrăţişare la beţie

„Odată m-am îmbătat la petrecerea de sărbători organizată de colegii de serviciu ai iubitei mele. Când am văzut că îl îmbrăţişează pe unul din colegi, cu care ştiam că lucrează foarte des, m-a cuprins gelozia. Dacă cineva trebuia să o îmbrăţişeze pe iubita mea, eu eram acela, aşa că am mers spre ei şi am început să mă agăţ de ea, ca să le arăt tuturor cât de mult ne iubim. Doar că, fiind şi beat, am cam făcut-o de ruşine în faţa colegilor. Şi eu am fost ruşinat, însă nu la fel de ruşinat ca în dimineaţa următoare, când mi-a spus că tipul o îmbrăţişa doar pentru că ea i-a cumpărat un cadou foarte frumos cu ocazia sărbătorilor, nu pentru că voia să facă sex cu ea. Deşi eu sunt sigur că voia, pentru că iubita mea arată trăsnet.”

Minciuni la serviciu

"Obişnuiam să fiu coleg de serviciu cu o tipă pe care o plăceam foarte mult, când ea mi-a spus că îi place de un alt coleg de-al nostru. Am devenit gelos aşa că i-am spus că este logodit, deşi sigur nu era. Niciodată nu a fost nimic între mine şi ea, iar ea a aflat apoi că am minţit. Lucrez în altă parte acum şi de atunci ea nu îmi mai vorbeşte”.

(din surse online)

Citit 1020 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2015 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.